یادداشت - عراق،منافقی؛فقط دو گزینه پیش روی تروریست ها

بدیهی است که با توجه به تعهدات بین المللی دولت عراق و قانون اساسی این کشور ، بغداد دو راه بیشتر پیش روی منافقین نمی تواند قراردهد . اول اینکه به طور داوطلبانه به ایران بازگردند و دوم ، به کشور ثالثی بروند . محاکم قضایی عراق منافقین را مصداق ماده 2/7 قانون اساسی این کشور می دانند که بموجب آن عراق نمی تواند خاک خود را برای استقرار و یا حتی عبور تروریست ها در اختیار آنها قرار دهد .
رئوف پيشدار : عراق بار ديگر و رسما از عناصر گروهك تروريستي منافقين خواسته است تااين كشور را ترك كنند. دولت عراق گفته است كه " نسبت به حسن همجواري با همسايگان خود متعهد است و گروهک منافقين سازماني تروريستي است که همراه با رژيم صدام دستش به خون مردم عراق آغشته است و در امور داخلي آن کشور مداخله مي کند و لذا باقي ماندن اعضاي اين گروه تروريستي در خاک آن کشور را گزينه اي غيرقابل تصور مي داند ."
منافقين در دهه 1360 و در اوج جنگ رژيم بعثي عراق با ايران ، به عراق رفتند و با تمركز در اين كشور به اقدامات نظامي بي شماري عليه ايران و نيز در همراهي با صدام حسين عليه مردم عراق پرداختند. براساس كنوانسيون هاي ژنو ، منافقين افرادي "مزدور " به حساب مي آيند كه نمي توانند درخواست هيچ نوع پناهندگي داشته باشند و يا برخلاف آنچه آمريكا در عراق انجام داده و مي دهد ، اين مزدوران را " تحت حمايت " گرفت . كنوانسيون هاي ژنو صراحت دارد كه دولتي كه فرد مزدور در خاك آن بسر مي برد و نيز دولتي كه منافعي از آن بواسطه اقدامات اين افراد مورد تعرض قرار گرفته است ، مي توانند او را "حتي بدون محاكمه "مجازات كنند.
بديهي است كه با توجه به تعهدات بين المللي دولت عراق و قانون اساسي اين كشور ، بغداد دو راه بيشتر پيش روي منافقين نمي تواند قراردهد . اول اينكه به طور داوطلبانه به ايران بازگردند و دوم ، به كشور ثالثي بروند . محاكم قضايي عراق منافقين را مصداق ماده 2/7 قانون اساسي اين كشور مي دانند كه بموجب آن عراق نمي تواند خاك خود را براي استقرار و يا حتي عبور تروريست ها در اختيار آنها قرار دهد .
منافقين در خلال قيام سال 1370 مردم عراق در شمال و جنوب اين كشور ، در نقش بازوي نظامي و اطلاعاتي صدام حسين عمل كردند و جنايات بسياري را مرتكب شدند . بعد از سقوط صدام منافقين به نقش جاسوسان آمريكا درآمدند كه اطلاعيه رسمي دولت عراق در روز جمعه هفته اي كه گذشت به صراحت به آن اشاره دارد .
به اعتقاد تحليلگران منافقين از ابزارهاي تنظيم روابط آمريکا و اروپا با ايران و به خيال خودشان مهار جمهوري اسلامي ايران نيز هستند و درميان آنها افرادي وجوددارند که به اذعان مكرر مقامات عراقي و ازجمله موفق الربيعي كه چندي پيش در تهران بود داراي " سوابق جنايتکارانه "هستند که بايد بطور ويژه محاکمه و مجازات قانوني در مورد آنها اعمال گردد. از جمله اين افراد ، سران تروريست ها هستند که مدتي است هيچ نشاني از آنها در دسترس نيست و اطلاعات موثقي در دست است که نشان مي دهد آنها در پناه قدرت برون منطقه اي حاضر در عراق قرار دارند. اين تروريست ها براساس کنوانسيون هاي ژنو بايد تحويل ايران شوند و به علاوه دادگستري عراق هم مي تواند براي جرايم بي شماري که آنها در عراق مرتکب شده اند ، درخواست مجازات آنها را داشته باشد .
به نوشته " حسن قشقاوي "سخنگوي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران در شماره روز يکشنبه 6بهمن 1387 " وطن امروز" ،" ماهيت عملکرد منافقين و نيات آنها کاملا آشکار است ، دست منافقين تاکنون به خون 16هزار انسان بي گناه (ايراني ) آغشته شده و اين موضوعي نيست که از نگاه غرب مخفي باشد .
تحويل منافقين به ايران و اخراج آنها از عراق گرچه دو مقوله به ظاهر جداگانه مي نمايد ولي اين از حقوق اساسي ايران است که نه تنها از همسايه خود! که از هر يک از اعضاي جامعه بين الملل بخواهد تا براساس تعهدات بين المللي خويش ، برخوردي متعهدانه و قانوني با تروريست هايي داشته باشد که در نزد عموم نهادهاي بين المللي وبسياري از اعضاي جامعه جهاني گروهکي تروريستي شناخته شده اند و حقوق بين الملل تصريح دارد که هيچ عذر و بهانه اي نيز در اين خصوص قابل قبول نمي باشد.براي ايران و ايراني ها ، تروريست هاي منافق ، آنقدر بي ارزش هستند که هيچ کس درخواستي براي تحويل آنها به ايران نداشته باشد ( اگر چه اين تحويل براساس حقوق بين الملل بايد صورت گيرد ) اما افکار عمومي ايران تحمل آنرا نيز يقينا نخواهد داشت که در کشوري که مي خواهد گذشته هاي تلخ را از ذهن همسايه خود بزدايد ، و يا کشورهايي که داعيه تمدن و برخوردهاي متمدنانه دارند ، تروريست هايي مامن گزينند که دستشان تا مرفق نه تنها براي ترورهاي کور و بمب گذاري هاي بسيار ، که براي قرار گرفتن در صف دشمني که هشت سال جنگي را ناجوانمردانه به اين ملت تحميل کرد ، به خون ايراني ها و عراقي ها (بخصوص کردها و شيعيان اين کشور )آغشته است . منافقين نه تنها درايران کارنامه اي سراسر ننگين دارند ، که در هر گوشه اي از جهان که اين تروريست ها درآن حضور داشته اند ، از جمله موجوداتي شناخته شده اند که در عملکردشان چيزي جز نفاق و اقدامات خصمانه و تروريستي نبوده و نيست .