بحرین در سوگ آیت‌الله بهجت به عزا می‌نشیند

مجلس عزا به ‌مناسبت درگذشت آیت‌الله العظمی حاج شیخ «محمد تقی بهجت» مرجع بزرگ شیعیان، امشب 29 اردیبهشت‌ماه در حسینیه «السنابس» شهر «منامه» پایتخت بحرین برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني أوال بحرين، شوراي علماي مسلمان شيعه بحرين به ‌مناسبت ارتحال اين عالم رباني از عزاداران بحريني خواست، امشب در مجلس عزايي كه در حسينيه السنابس منامه برگزار مي‌شود، شركت كنند.

همچنين، شوراي علماي شيعي بحرين با صدور بيانيه‌اي رحلت آيت‌الله العظمي بهجت را به محضر مبارك امام زمان(ارواحنا فداه)، مراجع عظام امت اسلام و حوزه‌هاي علميه تسليت گفت و آيت‌الله شيخ محمد تقي بهجت را از ستون‌هاي مهم حوزه علميه قم و نماد عرفان عملي و استاد اخلاق و طهارت نفس دانست كه صدها طلبه از درياي بي‌كران علم و معرفت ايشان بهره‌ بردند.

اين شورا، فقدان اين مرجع بزرگ شيعيان را مصيبت بزرگي براي حوزه‌هاي علميه و امت اسلام دانست.

بر اساس اين گزارش، مسلمان و شيعيان بحرين، محبان اهل بيت(ع) و طرفداران حريم ولايت و امامت و آيات عظام، روز دوشنبه هم‌صدا با مردم متعهد و دلسوز كشورمان و ساير شيعيان جهان در فراق درگذشت عالم رباني آيت‌الله بهجت(ره) به سوگ نشستند.

شيعيان بحريني با شنيدن خبر ارتحال عالم ملكوتي و فرزانه روزگار، حضرت آيت الله العظمي بهجت با سياه پوش كردن مساجد و حسينيه‌ها، پس از برگزاري نماز ظهر و عصر در مساجد و حسينيه‌هاي بحرين به عزاداري و قرائت فاتحه پرداختند.

تعدادي از روزنامه‌هاي سني بحرين از جمله روزنامه «الوسط» و «الوقت» نيز خبر ارتحال آن عالم فرزانه را منعكس كردند، روزنامه الوسط در صفحه آخر خود ضمن عرض تسليت به‌ مناسبت ارتحال آن عالم فرزانه، زندگي‌نامه ايشان را به همراه تصويري از آيت‌الله العظمي بهجت به چاپ رساند.


| شناسه مطلب: 23427