رونمایی از مجموعه "دانشمندان ایران و اسلام" در نمایشگاه کتاب

مجموعه کتابهای " دانشمندان ایران و اسلام" با ترجمه "حسن سالاری" از سوی انتشارات فاطمی در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی خواهد شد.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
مجموعه کتابهاي " دانشمندان ايران و اسلام" با ترجمه "حسن سالاري" از سوي انتشارات فاطمي در بيست و دومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران رونمايي خواهد شد.
مدير روابط عمومي انتشارات فاطمي با بيان اين مطلب به خبرگزاري کتاب ايران (ايبنا)، گفت: " اين مجموعه شامل سه کتاب "خوارزمي- بنيانگذار جبر"، " ابن سينا - شهريار پزشکان" و " بيروني- استاد اختر شناسي و جغرافيا " است."
" حرير جعفري" در ادامه گفت : " اين کتاب به منظور آشنايي نوجوانان و جوانان با اين سه دانشمند بزرگ ايراني و بازتاب دستاوردهاي علمي آنان در سرزمين هاي غربي گردآوري و ترجمه شده است.
وي با بيان اينکه اين آثار از سوي انتشارات " روزن سنترال " در سال 2006 منتشر شده است، افزود: اين مجموعه از نظر پرداخت موضوع، تصاوير و صفحه آرايي داراي جلوههاي چشمگيري بوده و بازتاب دستاوردهاي دانشمندان ايران و اسلام در سرزمين هاي غربي را به خوبي نشان ميدهد.
جعفري با بيان اينکه ايرانيان نقش چشمگيري در پيشرفت علم در جهان داشتهاند ، اظهار داشت: اين در حالي است که در نقل تاريخ علم در جهان کمتر به اين نقش توجه شده و منصفانه به سهم ايرانيان در پيشرفت علم اشاره نشده است. به همين سبب تلاش شده تا نوجوانان و جوانان ايراني از زبان کساني با دانشمندان بزرگ خود آشنا شوند که فرهنگ و تمدن آنها از دستاوردهاي اين دانشمندان مايه گرفته است."
وي همچنين به پر آوازه بودن دانشمندان ايراني در شرق و غرب جهان و نقش بزرگ آنها در پيشرفت علم اشاره کرد و گفت: کتابهاي اندکي درباره دانشمندان شرقي از جمله ايران براي کودکان و نوجوانان منتشر شده است و اين مجموعه با استفاده از تصاوير رنگي و متون جذاب توجه نوجوانان و جوانان را به دانشمندان بزرگ ايراني جلب ميکند.
به گفته جعفري، موسسه انتشارات فاطمي با بيش ا ز 400 عنوان کتاب که 74 عنوان آن چاپ اول هستند ، در بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران حضور مي يابد.
نمايشگاه بين المللي کتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت ماه 88 با حضور ناشران داخلي و خارجي در مصلاي امام خميني (ره) در تهران برگزار خواهد شد.