وزیر امور دینی اندونزی با آیت الله محمدی ری شهری دیدار کرد

وزیر امور دینی کشور اندونزی با حضور در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام با آیت الله محمدی ری شهری، دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، آيت الله محمدي ري شهري، در اين ديدار ضمن خوش آمد گويي به محمد مفتوح بسيوني وزير امور ديني اندونزي و هيات همراه، کليد حل مشکلات جهان اسلام را وحدت کلمه و پرهيز از افراط گرايي دانست و گفت: ما معتقديم اختلافات موجود در جهان اسلام، پيش از آنکه ريشه عقيدتي داشته باشد، منشاء سياسي دارد و نشات گرفته از تفرقه افکني هاي دشمناني است که مطامع و پيروزي در اهداف خود را در ايجاد اختلاف و تفرقه در بين مسلمانان مي دانند.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السّلام در اين ديدار، افزود: اتحاد و وحدت کلمه تنها با شعار تحقق پيدا نمي کند ،بلکه اولين مساله در تحقق اين مساله هوشياري رهبران جهان اسلام و شناسايي آسيب ها و مخاطرات وحدت دنياي اسلام است.
رييس دانشکده علوم حديث گفت: اختلافات عقيدتي موجود در ميان مذاهب اسلامي مساله اي طبيعي است، زيرا در اصول دين و برخي فروع دين مثل نماز، روزه، حج و ...مسلمانان همگي وحدت عقيده دارند و اين ها هيچ کدام نمي تواند محوري براي اختلاف باشد.
آيت الله محمدي ري شهري همچنين اظهار داشت: دعوت به وحدت به معناي دعوت به تغيير عقايد نيست، بلکه مسلمانان همه مي توانند، عقايد صحيح خود را حفظ کرده ولي در مسايل جهاني يدواحده بوده و در اساس اسلام، قرآن و عزت مسلمين جهان متحد باشند، زيرا که دشمنان کنوني، اصل اسلام را هدف گرفته اند و رفتارهاي موهن در برخي کشورهاي اروپايي در خصوص پيامبراکرم(ص) نيز نشانگر اين مساله است.
وي تصريح کرد: متاسفانه در شرايط حاضر برخي افراد، آگاهانه يا ناآگاهانه در پي ايجاد تفرقه و اختلاف بين کشورهاي اسلامي هستند و اين مساله بيشترين صدمات را به جهان اسلام وارد مي کند.
توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السّلام گفت: تهمت ها و تبليغات منفي برخي کشورهاي غربي عليه جمهوري اسلامي نيز حاصل اين نگاه صحيح در نظام مقدس جمهوري اسلامي در بيدار سازي ملتها است.
محمدي ري شهري، در اين ديدار که صبح روز يکشنبه 30 فرودين ماه انجام شد، ابراز اميدواري کرد، ديدار وزير امور ديني اندونزي و هيأت همراه از ايران، برکات زيادي براي تقويت روابط دو کشور داشته باشد.
محمد مفتوح بسيوني، وزير امور ديني اندونزي نيز در اين ديدار با ابراز خرسندي از حضور در آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم عليه السّلام، با يادآوري مذاکرات صورت گرفته با آيت الله محمدي ري شهري، در بعثه مقام معظم رهبري در ايام حج سال جاري در عربستان، آن را از جمله بهترين تجربيات ايام حج برشمرد و گفت: اکنون نيز به دستور رييس جمهوري اندونزي براي بهره گيري از تجارب ارزشمند علمي و ديني به ايران سفر کرده است.
وزير ديني اندونزي در اين ديدار با ارائه گزارشي از سفر دو روزه خود به ايران افزود: با نظر نماينده محترم ولي فقيه کاملا موافقم که دشمنان اسلام به عنوان نقش سوم هميشه در پي اختلاف افکني در ميان مسلمانان جهان اسلام هستند و بايد با آگاهي و هشياري بيشتر مانع تحقق اهداف پليد آنان شد.
وي با بيان تجربيات موجود در گذشته نزديک کشور اندونزي گفت: دو دستگي آسيب هاي بسياري را به مردم و دولت اندونزي وارد کرده بود که اخيرا با تدبير و دور انديشي در نيل به اتحاد همه مشکلات ناشي از تفرقه در کشور اندونزي مرتفع شده و مردم اين کشور ديگر از دو دستگي رنج نمي برند.
وي افزود: بين مردم اندونزي با مردم ايران نقاط اشتراک و نقاط قوت بسياري وجود دارد که با شناسايي و رسيدگي به آن ها مي توان پيشرفت زيادي حاصل کرد.
محمد مفتوح بسيوني، پس از اين ديدار از اماکن مختلف آستان مقدس همچون مصلاي بزرگ ري و موزه آستان مقدس بازديد کرد.
وزير امور ديني کشور اندونزي به دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي روز جمعه 28 فروردين وارد كشورمان شد و صبح شنبه نيز به منظور ديدار با آيت الله جوادي آملي و بازديد از جامعة المصطفي العالميه و كتابخانه آيت الله مرحوم مرعشي نجفي به قم مسافرت کرد.
وي را در اين سفر «سوگنگ باهونو» كاردار سفارت اندونزي ورايزن فرهنگي اندونزي همراهي ميكنند.
جمهوري اندونزي کشوري است مرکب از جزيرههاي بسيار که در مجمعالجزاير مالايا بين هندوچين و استراليا قرار گرفتهاست. پايتخت آن جاکارتا است.
اندونزي چهارمين کشور پر جمعيت دنيا است و بيشترين جمعيت مسلمانان در مقايسه با کشورهاي ديگر دارد.