یادداشت - جنایتکاران صهیونیست در یک قدمی دادگاه

دادستان های کشورهای اسلامی در تهران گردهم آمده اند. یکی از ماموریتهای اساسی آنها ، تدوین کیفر خواست علیه جنایتکاران حزب صهیونیستی بواسطه ارتکاب جرائم عدیده و بخصوص جرائم جنگی علیه فلسطینی ها می باشد.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
رئوف پيشدار : دادستان های کشورهای اسلامی در تهران گردهم آمده اند. یکی از ماموریتهای اساسی آنها ، تدوین کیفر خواست علیه جنایتکاران حزب صهیونیستی بواسطه ارتکاب جرائم عدیده و بخصوص جرائم جنگی علیه فلسطینی ها می باشد.
کیفرخواست براساس واقعیات موجود و رویه های قضایی بین المللی و کنوانسیون های قابل اجرا و عرف بین الملل و نیز مستند به بیش از 160 سند بین المللی که توسط ارکان مختلف سازمان ملل ارائه تصویب شده ، و نیز شهادت شهود و مشاهدات خبرنگاران حاضر در صحنه مخاصمه تنظیم می شود . بر اساس مواد 146 و 147 کنوانسیون چهارم ژنو مصوب 1949 میلادی، کشورهای عضو صلاحیت دارند در صورت وقوع جنایات جنگی نسبت به یافتن، تعقیب و مجازات مرتکبین آن اقدام کنند. از این رو ارائه پیش نویس کیفرخواست علیه جنایات رژیم صهیونیستی می تواند برای کشورهای عضو کنوانسیون چهارم ژنو مقدمه تشکیل پرونده و انجام اقدامات قضایی علیه سران رژیم صهیونیستی باشد.
در طول جنگ غزه و پس از آن ، کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد ، سازمان عفو بین الملل و نهادهای دیگر حقوق بشری اسناد بسیاری انتشار داده اند که ثابت می کند اسراییل "آگانه " و " به عمد " در این جنگ به کرات مرتکب "جنایات جنگی " شده است که ازآن جمله استفاده از سلاح های شیمیایی مانند بمب های ممنوع فسفری و سلاح های کثیف ( سلاح های حاوی اورانیوم ضعیف - گزارش روز 13بهمن 1387 سازمان پزشکان نروژ) بمباران مراکز و تاسیسات غیر نظامی ، مراکز مصون و "نسل کشی " گسترده فلسطینی ها بوده است .
یکی از کنوانسیون هایی که به موجب آن همه ی طرفهای درگیر موظف هستند اصول و قواعد مقرر و تعریف شده را چه نسبت به طرف های درگیر ، و چه آنهایی که نقش و سهمی در جنگ ندارند ، رعایت کنند ، کنوانسیون حاصل از کنفرانس 1899 لاهه و "قرارداد بین المللی جلوگیری از کشتارجمعی ژنوساید مورخ 9 دسامبر 1948 است . به موجب این کنوانسیون و قرار داد و نیز کنوانسیون های چهارگانه ژنو ، و کنوانسیون ها، پروتکل ها و توافقنامه های مشابه که در مجموع به همراه عرف ، "حقوق جنگ " را تشکیل می دهند ، طرفین درگیر مجاز به استفاده از هرگونه سلاحی در جنگ های خود نیستند ، و لذا استفاده از سلاح هایی که باعث جراحات شدید می شوند ( مانند بمب های اتمی – فسفری – خوشه ای –شیمیایی – میکروبی و...) در کنفرانس 1899 لاهه ممنوع شده است. طبق قوانین بین المللی عملیات جنگی محدود به افرادی خاص شده و موارد جزء آن منع گردیده است ،مثل حمله به افرادی که مستقیما در جنگ شرکت نداشته و اسلحه خود را به زمین گذاشته اند. بررسی اخبار تهاجم گسترده نظامی صهیونیستها به غزه نشان می دهد که این دو اصل از حقوق جنگ مانند دیگر اصول نسبت به ساکنان غزه و مناطق پیرامونی آن به طور کامل نادیده گرفته شده است که به تصریح صورت گرفته در قوانین ، از مصادیق بارز " جنایات جنگی " و قابل رسیدگی در محاکم قضایی است .
اجلاس دادستانهای کشورهای اسلامی در تهران همزمان با تلاش های مشابه دیگری در سطح جهانی و از جمله در مادرید صورت می گیرد که در چارچوب آنها حقوق دانان مستقل می کوشند تا با جمع آوری هرچه بیشتر مدارک ، سران رژیم صهیونیستی را در محاکم قضایی بین المللی و نیز در کشورهایی که دادگاههای آنها خود را صاحب صلاحیت تشخیص می دهند ، به محاکمه بکشند.
براساس کنوانسیون های متعدد بین المللی از جمله کنوانسیونهای ژنو چند نهاد قضایی و دادگستری بین المللی و ازجمله دادگاه لاهه ، دادگستری بین المللی و دادگاه جنایتکاران جنگی سازمان ملل صلاحیت رسیدگی به جنایات جنگی را دارند.
جنایات بی شمار صهیونیست ها از جمله در غزه آنقدر رسوا کننده بود که حتی مورد انتقاد تند روترین روزناه های این رژیم نیز قرار گرفت . «یدیعوت آحارنوت» چاپ تل آویو روز9بهمن سال 1387 در یادداشتی این سوال را مطرح کرد : چگونه شد که ما از «ویلایی در جنگل» ـ همانگونه که ایهود باراک، زمانی اسرائیل را اینچنین توصیف میکرد ـ به «حیوانی در جنگل» تبدیل شدیم؟ چگونه شد که ما در جهان «دیوانه» لقب گرفتیم و برای دفاع از مرزهای سیاسی خود از مرز اخلاقیات گذشتیم؟
آنچه در غزه گذشته است را نمی توان جنگ بین یک ارتش و ارتش دیگر دانست . جنگ درغزه کشتار یک ملت توسط اشغالگران است که با ماهها گرسنه نگه داشتن یک ملت شروع شد – هلوکاست قرن 21- و بعد هزاران تن بمب برسرشان فرود آمد. و حالا ظاهرا توپها خاموش شده است ! موضوعی که اینک باید آنرا جدی تر از هر زمانی پیگیری کرد ، و همه ی کشورهای اسلامی بنا بر اصل اخوت دینی و مسئولیت متقابل ، باید آنرا در نهادهای جهانی تعقیب کنند ، موضوع مجازات صهیونیست های جنایتکاری است که غزه را به خاک خون کشیدند." نسل کشی" ، "جنایت جنگی "و "جنایت علیه بشریت " هرکدام به عنوان یک سرفصل بخشی از جرایم بی نهایت سران رژیم صهیونیستی را پوشش می دهد که در نهادهای حقوقی بین المللی قابل پیگیری هستند .در فاجعه غزه ما شاهد وقوع هر سه دسته این جنایت ها از سوی صهیونیست ها هستیم .
سازمان ملل ، مجمع عمومی این سازمان و کمیسیون حقوق بشر آن و نهادهای دیگر بین المللی اذعان کرده اند که اقدامات اسراییل در غزه از مصادیق جنایت (جنگی – علیه بشریت و نسل کشی ) است ، و اظهارات "بان کی مون " دبیر کل سازمان ملل که در هنگامه جنگ در غزه به لبنان رفته بود ، نشان می دهد که این ها کاملا برجنایتکارانه بودن اقدامات صهیونیستها وقوف دارند و بنابراین سران رژیم اشغالگر به عنوان مرتکبان جنایات جنگی قابل محاکمه هستند. شکی نیست که اگر درگذشته عاملان جنایت های "قانا " ،" جنین " ،" صبرا "،" شتیلا" ، "کفر قاسم " ، " دیریاسین " و... محاکمه و مجازات شده بودند، امروز دیگر شاهد این همه وحشی گری نبودیم .