سفره های همچنان باز افطار در حرمین شریفین

با آنکه نزدیک به یک ماه ازپایان ماه مبارک رمضان می گذرد ، ولی همچنان سفره های با خیر و برکت افطاری در حرمین شریفین در مدینه منوره و مکه مکرمه گشوده می شود.

  به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ،  اين سفره هاي افطاري كه مومنان آنرا برپا مي كنند ، پذيراي روزه داراني است كه روزه هاي مستحبي و يا روزه هاي قضا شده دارند.
  تلويزيون ماهواره اي عربستان سعودي اين سفره ها را هنگام اذان مغرب و در حاليكه مومنان دور آن نشسته اند ،‌مستقيما نشان مي دهد.

دو شبكه تلويزيوني عربستان سعودي نمازهاي پنجگانه را مستقيما از بيت الله الحرام و حرم شريف الهي در سرتا سر جهان پخش مي كنند.
  در سفره هاي افطاري كه ايام ماه مبارك رمضان به صورت بسيار گسترده در حرمين شريفين گسترانيده مي شد ، مومنان با خرما و نوشيدني گرم از يكديگر پذيرايي مي كردند.

 سعودي ها و زائران حرمين شريفين به پذيرايي از روزه داران به هنگام افطار بسيار اصرار دارند. در ايام ماه مبارك رمضان و در وقت افطار مومناني كه سفره اي گستردانيده بودند ، با اصرار بسيار و گاه فوق العاده از مومنان دعوت مي كردند كه با آنها افطار كنند .

گزارش تصويري:

مراسم افطاری در مسجد الحرام  


| شناسه مطلب: 26909