برگزاری نمایشگاه بین المللی بازسازی عراق


وزارت بازرگانی عراق دیروز اعلام کرد نمایشگاه بین المللی بازسازی و سرمایه گذاری در عراق با مشارکت بیش از صد و پنج شرکت داخلی و خارجی در ماه نوامبر در بغداد برگزار می شود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، يک منبع وزارت بازرگاني عراق تاکيد کرد اين نمايشگاه تحت عنوان نمايشگاه بين المللي براي بازسازي و سرمايه گذاري عراق با حضور شرکتهاي خارجي و داخلي بين روزهاي دهم تا پانزده نوامبر اينده برگزار خواهد شد .
وزارت بازرگاني عراق ياداور شد شرکتهايي از کشورهاي المان ، فرانسه ، انگليس ، سوئد ، ايتاليا ، سوئيس و کره جنوبي در نمايشگاه بين المللي بازسازي و سرمايه گذاري در عراق حضور خواهند داشت .
وزارت بازرگاني عراق افزود ترکيه و شرکتهاي زيمنس و فيليپس المان و هلند نيز در اين نمايشگاه شرکت خواهند کرد .
به گفته منبع وزارت بازرگاني عراق شرکتهايي از کشورهاي عربستان سعودي ، امارات عربي متحده عربي ف مصر ف اردن ، سوريه و لبنان و نيز وزارتخانه هاي و موسسات رسمي عراق نيز در نمايشگاه بازسازي و سرميه گذاري عراق شرکت ميکنند.


| شناسه مطلب: 27043