نامه اعتراضی 200 استاد دانشگاه به ملک عبداله

‪ ۲۰۰‬تن از روسا و استادان دانشگاه‌های ایران در نامه‌ای به ملک عبداله، رعایت موازین بین‌المللی و رسوم میهمان نوازی و جلوگیری از توهین و بی حرمتی به زائران و برخورد با ماموران و متولیان متخلف حرمین شریفین را خواستار شدند.

به گزارش ازايرنا، در نامه اين‪ ۲۰۰‬رييس و استاد دانشگاه به ملك عبداله، پادشاه عربستان سعودي آمده است: احتراما اينجانبان جمعي از روسا و استادان دانشگاههاي كشور جمهوري اسلامي ايران كه مدت كوتاهي به عنوان زائر حرمين شريفين ميهمان كشور شما بوده ايم، لازم ميدانيم از خدمات ارزشمندي كه در جهت تعظيم وتكريم حرمين شريفين و ايجاد تسهيلات براي زائران به عمل آمده قدرداني نماييم و به منظور تحكيم و تقويت اخوت اسلامي و عزت جهاني مسلمانان براي زائران به عمل آمده قدرداني نماييم و به منظور تحكيم و تقويت اخوت اسلامي و عزت جهاني مسلمانان مواردي را به استحضار برسانيم:

‪ -۱‬ضمن ابراز مسرت از وجود ارتباط صميمي بين سران دو كشور اسلامي ايران و عربستان سعودي، به منظور ايفاي نقش بيشتر دو كشور بزرگ اسلامي در جهت توسعه و پيشرفت علم و تكنولوژي در جهان اسلام و تقويت و تحكيم اخوت ديني، پيشنهاد مي‌نماييم با بذل توجه به حضرتعالي، بستر ارتباط علمي دانشگاه هاي دو كشور فراهم گردد. ما با آغوش باز آماده استقبال از استادان دانشگاه‌هاي كشور شما هستيم.

‪ -۲‬بدون ترديد ايده عزت بخش -وحدت امت اسلامي> همواره مورد عنايت و تاكيد حضرتعالي، علما و سياستمداران هوشمند و دلسوز جهان اسلام بوده است. در اين راستا احترام به آرا و عقايد فرق مختلف اسلامي و عدم توهين به آنها ضرورتي اجتناب ناپذير است. متاسفانه موارد زيادي از توهين و بي‌حرمتي نسبت به پيروان مذاهب مختلف اسلامي در سرزمين وحي به ويژه در جوار حرم شريف نبوي و جنه البقيع از سوي ماموران و متوليان اين اماكن انجام مي‌شود . و ما نيز شاهد آن بوده‌ايم كه نه تنها خلاف موازين بين‌المللي و رسم ميهمان نوازي است بلكه در راستاي تامين اهداف دشمنان اسلام و كمك به ايجاد تفرقه بين صفوف مسلمين قابل ارزيابي است كه قطعا با مشي جنابعالي به عنوان خادم حرمين شريفين سازگار نيست. لذا انتظار مي‌رود با دستور اكيد حضرتعالي از اين شيوه برخورد در سرزمين وحي به طور جدي جلوگيري و با متخلفان برخورد شود.

‪ -۳‬همانطور كه استحضار داريد امروز دنياي علم با اذعان به جايگاه ممتاز و برجسته ميراث كهن فرهنگي وتاريخي جهان اسلام در شكل‌گيري تمدن نوين بر حفظ و پاسداري از آن اصرار مي‌ورزد، در چنين فضايي متاسفانه شاهد تخريب و محو آثار كهن تاريخي و ميراث گرانبهاي فرهنگي جهان اسلام در سرزمين وحي مي باشيم. لذا از حضرتعالي مصرانه درخواست مي‌شود به منظور حراست از اين سرمايه عظيم و بي‌بديل واحترام به ميليونها مسلمان دلباخته پيامبر اعظم صلي الله عليه واله و سلم و اهل بيت مكرم و صحانه برجسته او دستور مرمت و بازسازي آثار تخريب شده اسلامي در سرزمين وحي به ويژه در مكه مكرمه و مدينه منوره و جنه البقيع را صادر فرماييد.


| شناسه مطلب: 27062