دینداران همیشه مورد علاقه عموم جامعه هستند

بینش علی علیه السلام، دقیقا مطابق با نورانیت اسلام است و این نورانیت براساس فطرت انسان هاست از این رو اگر کسی خود را به این ...
معاون امور روحانیون بعثه مقام معظم رهبري گفت: خداوند بذر محبت مومنين را در دل مردم و حتي دشمنانشان مي كارد از اين رو هميشه دينداران مورد علاقه عموم جامعه قرار مي گيرند.
به گزارش روز دوشنبه پايگاه اطلاع رساني حج ، حجت الاسلام والمسلمين نواب در مراسم تواصي به حق در جمع كاركنان بعثه مقام معظم رهبري و سازمان حج و زيارت
با بيان بخشي از تفسير آيه شريفه " ويجعل لهم الرحمن ودّا..." افزود: خداوند محبت اميرالمومنين علي عليه السلام را در دل همه مردم و حتي دشمنانش قرار داده بود تا جايي كه حتي دشمنان ايشان نيز اگر چه براساس مطامع دنيايي با ايشان دشمني و عداوت داشتند اما در دل براي اين شخصيت بزرگ احترام قائل مي شدند.
وي اظهار داشت: بينش علي عليه السلام، دقيقا مطابق با نورانيت اسلام است و اين نورانيت براساس فطرت انسان هاست از اين رو اگر كسي خود را به اين نورانيت مزين كند، مورد محبت اطرافيان قرار خواهد گرفت.
معاون امور روحانیون بعثه مقام معظم رهبري با استناد به روايتي از امام صادق عليه السلام دينمداري را موجب همگرايي در جامعه دانست و گفت: اگر افراد جامعه نسبت به دين تعلق خاطر حقيقي داشته باشند، جامعه به سمت وحدت و همگرايي پيش خواهد رفت.
وي افزود: براساس روايات اسلامي، علي عليه السلام، عمود دين است چنانچه نماز عمود دين است و اين از صفات بازر اين شخصيت بزرگ اسلام است.
آقاي نواب با استناد به روايتي از امام صادق عليه السلام گفت: تواضع در ميان مردم ايجاد محبت مي كند و در روايت ديگر از تواضع و حسن خلق به عنوان اسباب ايجاد دوستي و محبت ياد شده است.