بیماری های تنفسی در بین زائران حج تمتع

دبیر نخستین کنگره کشوری بیماری‌های شایع حج گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده اعضای کاروان‌های حج تمتع ایران در عربستان در معرض ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی قرار دارند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، دكتر داوود عطاران در آستانه برگزاری نخستين كنگره كشوری بيماری‌های شايع حج در مشهد افزود: اين نوع بيماری از يك سرماخوردگی ساده آغاز شده و با تشديد عفونت‌های شديد و بستری در بيمارستان‌های عربستان ادامه می‌يابد.

وی اظهار داشت: بيش از نيمی از اعضا كاروان‌های حج را افراد مسن تشكيل می‌دهد كه شرايط برای ابتلا به بيماری عفونی و تنفسی در آنان فراهم است.

دبير نخستين كنگره كشوری بيماری‌های شايع حج گفت: با اين حال آلودگی محيط، تغييرات آب و هوايی، تجمع در محيط‌های شلوغ و ارتباط تنگاتنگ و نزديك با اتباع ساير كشورها زمينه را برای ابتلا به بيماری‌های تنفسی فراهم كرده است.

وی تاكيد كرد: حجاج به ويژه افراد مسن و كسانی كه سابقه ابتلا به بيماری‌های تنفسی دارند، 2 هفته قبل از اعزام به عربستان حتما واكسن آنفلونزا را تزريق كنند.

نخستين كنگره كشوری بيماری‌های شايع حج هفدهم آبان ماه سال جاری در مشهد با محوريت هلال احمر خراسان رضوی برگزار می‌شود.


| شناسه مطلب: 27243