آخرین روزهای حضور سبز زائران ایرانی در مسجدالحرام

زایرین بیت الله الحرام ، تلاش می کنند در لحظات پایانی سفر عمره مفرده ، بیشترین وقت و فرصت خود را در حرم سپری کنند و به مناجات با معبود خویش بپردازند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، نه تنها لحظات و روزهای پایانی این سفر معنوی ، بلکه تقارن این روزها و لحظات با ماه  پر برکت نزول قرآن ، زایرین را بی اختیار و معجزه وار بسوی راز و نیاز با خالق جهان هستی ، هدایت می کند.

 

روایت و احادیث موجود در خصوص اهمیت و ماندگاری آداب و اعمال ماه مبارک رمضان آنهم در جوار حرم امن الهی نیز مشتاقان بیشماری را بطرف کعبه و محافل قرآنی مسجدالحرام سوق می دهد.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

این روزها و لحظات، گردش مواج و پر تلاطم زایرین به دور کعبه، گستراندن سفره های ساده و بی ریای افطاری ، اقامه نمازها به جماعت ، سوت دلنشین قاریان قرآن کریم و همه وهمه ، دست به دست داده اند تا   به زایر هشدار دهند و یادآوری کنند که این مکان مقدس، همانجایی است که سالهای سال انتظار درک آن را داشته و باید دست بکار شود و ره توشه ای برای خود تهیه و دست وپا  کند.

وقتی که دم غروب و افطار ، سیل جمعیت جاری بسوی مسجدالحرام را مشاهده می کنی ، فرود کبوترهای حرم بر فراز گندم های پاشیده شده توسط زوار در ذهنت مجسم می شود و لحظه ای که زیارت کعبه توسط زایر عاشقی را به نظاره می نشینی، خاطره ایثار و از خودگذشتگی ابراهیم خلیل الله برایت تداعی می شود.

آنوقت است که معنی عشق و دلدادگی به  پروردگار عالمیان را از عمق وجود درک می کنی و آخرین نماز سالار شهیدان در دشت نینوا ، بیش از پیش برایت معنی می شود.

اینجاست که به خاطر توفیق تشرف به سرزمین وحی و محل هبوط فرشتگان آنهم در ماه پرفیض رمضان، سجده شکر برجای می آوری و برای برآورده شدن حاجات ملتمسان ، نصرت مسلمانان ، طول عمر توام با عزت و اقتدار مسوولان نظام مقدس و توفیق همه خادمین صادق جمهوری اسلامی دست به دعا و نیایش بر می داری و علو درجات شهدا و امام شهیدان را از درگاه احدیت مسالت می کنی.

خدایا و بار الها ، یاورم باش تا باورم را از دست ندهم . نصیرم باش تا اسیر دنیا نشوم و نصیبم  کن تا دو – باره به زیارت خانه ات نایل شوم .


| شناسه مطلب: 27364