نشست روحانیون کاروانها در عربستان برگزار شد

در نشست روز چهارشنبه روحانیون کاروانها با مسوول بعثه مقام معظم رهبری در عربستان سعودی ، روند اجرایی طرح عمره مفرده سال 87 مورد ارزیابی قرار گرفت .

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج ، مسوول بعثه مقام معظم رهبری در عربستان، در این نشست که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد از روحانیون خواست نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص ارزیابی عمره ی 87  با نگاهی به آینده ارایه دهند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

حجت الاسلام والمسلمین "حسینی شریف" گفت: نقاط ضعف و قوت عمره 87 در مقایسه با سال های گذشته ، نقش رابطین فرهنگی هتل ها ، جای خالی کارهای فرهنگی در عمره 87 ، نحوه فراخوان و اعزام روحانیون از ایران و نظارت بعثه مقام معظم رهبری بر عملیات اجرایی عمره 87 ، از جمله نکاتی است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد و راهکار لازم جهت رفع نکات ضعف و تقویت نکات قوت ارایه شود.

 

وی ، همچنین بخشی از خواسته ها و مواردی را که قبلا توسط روحانیون کاروان ها اعلام شده بود ، برشمرد و اظهار داشت: فراهم کردن تمهیدات لازم جهت استفاده روحانیون در خصوص اطلاع رسانی به زوار،  توجه جدی به مساله حجاب ،  آشنایی روحانیون با شبهات و مشکلات روز عمره مفرده ، توزیع بسته های فرهنگی بین زایرین جوان قبل از عزیمت به حج ، مشکلات عدیده ناشی از تاخیر در پرواز هواپیماهای مسافران سرزمین وحی و کاهش کیفیت غذا نسبت به سال های قبل ، از جمله نظرات و خواسته های عزیزان روحانی بوده است.

در ادامه این نشست که دوساعت بطول انجامید ، روحانیون کاروانها و رابطین آنها با بعثه مقام معظم رهبری در عربستان سعودی، نظرات و پیشهادات خود را مطرح و راهکارهایی نیز جهت رفع مشکلات موجود ارایه کردند.


| شناسه مطلب: 27406