ساخت ترمینال حجاج در فرودگاه اردبیل

معاون عمرانی استان گفت: به زودی کار ساخت ترمینال حجاج و پرواز های خارجی در کنار ترمینال پروازهای داخلی فرودگاه اردبیل آغاز خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، ناصر هاشم پور معاون عمرانی استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر طراحی ترمینال حجاج و پروازهای خارجی توسط مهندسان مشاور شروع شده و امیدواریم تا پنج ماه آینده طراحی آن به پایان برسد.
وی افزود: برای ساخت این ترمینال مشکل اعتباری نداریم و تاکنون بخش عمده ای از اعتبارات آن جذب شده و بلافاصله بعد از اتمام طراحی کلنگ احداث ترمینال حجاج به زمین زده خواهد شد.
اين مسئول استاني اظهار داشت: فرودگاه اردبیل از مجهزترین فرودگاه های شمال کشور به حساب می رود اما این فرودگاه به علت عدم تکمیل سیستم های ناوبری برای فرود هواپیماهای غول پیکر با مشکلاتی روبرو است.
هاشم پور باند متقاطع فرودگاه اردبیل را به عنوان تنها باند موجود در کشور دانست و تصریح کرد: با نصب و تکمیل سیستمهای ناوبری جدید و ارتقاء دستگاه های ناوبری موجود علاوه بر فرود هواپیماهای غو ل پیکر به بالاترین امنیت پروازی دست خواهیم یافت.
وی یادآور شد: همچنین تا اوایل سال آینده روشنایی باند دوم این فرودگاه با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال نصب خواهد شد تا با تغیرات آب و هوایی مشکلی در پرواز یا فرود هواپیماها نداشته باشیم.
معاون عمرانی استاندار در پایان خاطر نشان کرد: در جهت تجهیز فرودگاه اردبیل به سیستمهای مراقبت ایمنی نیز یک دستگاه ماشین آتش نشانی چند منظوره با اعتبار دو میلیارد و 500 میلیون ریال به ناوگان قبلی اضافه شده است.