استقبال دانشجویان از عمره نسبت به سایر برنامه های فرهنگی، بی نظیر است

معاون امور دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، استقبال اساتید و دانشجویان از عمره مفرده را گسترده و بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: من ندیده ام که اساتید و دانشجویان ، از دیگر برنامه های فرهنگی بشدت و اندازه ی عمره استقبال کنند.

" ملاباشی" در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مدینه منوره ، اضافه کرد:  استقبال این قشر

فرهیخته کشورمان  از عمره مفرده و سفر به سرزمین وحی و نبوت روز به روز گسترده  و فراگیر می شود.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

وی ، با یادآوری اینکه عمره دانشجویی از سال 73  پایه گذاری شده است ، افزود: این طرح بسیار ارزشمند با عنایت حضرت آیت الله ری شهری نماینده ی محترم ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی ، همفکری و تلاش دکتر سلیمانی ،  معاون دانشجویی وقت وزارت علوم ،  تحقیقات و فناوری ، پایه ریزی و اجرایی شد.

معاون امور  دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری افزود: استقبال دانشجویان از این طرح به حدی شد که شمار متقاضیان عمره گزار دانشجو از چهار هزار نفر سال اول به 28هزار نفر در سالجاری رسید.

 

ملاباشی  اظهارداشت: مهمتر اینکه بیشتر دانشجویان با اندوخته و درآمدهای خود وارد این عرصه فرهنگی می شوند و زمانی هم که اسمشان در قرعه در نمی آید ، بشدت ناراحت می شوند.

 

این مقام مسوول ، افزود: این نشان می دهد که خداوند متعال یک رمزی را در این عبادت و عمره مفرده قرار داده است و جوانان دانشجو که چندان از برنامه های فرهنگی دانشگاه استقبال نمی کنند ، برای سفر به سرزمین وحی ، بااشتیاق کامل و هزینه های خود استقبال می کنند.

 

معاون امور دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، اهمیت و ره آوردهای ارزشمند عمره مفرده را یاد آور شد و افزود: این سفر معنوی، تعهد عزیزان دانشجو و استاد را درخصوص اداره امورات کشور  براساس اصول اجتماعی و دینی ، بیشتر و مضاعف می کند.

 

وی، استقبال گرم و صمیمی از دانشجویان و اساتید عمره گزار در بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره را اقدامی ماندگار در اذهان قشر فرهیخته کشورمان دانست و از این بابت ابراز خرسندی کرد.


| شناسه مطلب: 27542