پادشاه عربستان: رفتار اسرائیل در باره صلح با گفتار آن بسیار متفاوت است

پادشاه عربستان: رفتار اسرائیل در باره صلح با گفتار آن بسیار متفاوت است.

پادشاه عربستان در گفتگویی ضمن انتقاد از سیاست های اسرائیل تاکید که تل آویو در خصوص صلح صحبت می کند، اما به شیوه ای خشن عمل می کند.

به گزارش پادیگاه اطلاع رسانی حج، "امیر عبدالله" درباره رفتار اسرائیل با فلسطینی ها و توسعه شهرکها در کرانه باختری گفت:اسرائیل به اشغال زمین های فلسطینی ها برای ساخت شهرکهای جدید و توسعه شهرکهای موجود ادامه می دهد و با این کار تمامی اشکال محدودیتهایی ناعادلانه بر فلسطینی ها را از جمله نادیده گرفتن مقررات بین المللی و اصول اخلاقی تحمیل می کند.

امیر عبدالله که با روزنامه ایتالیایی "لاریپابلیکا" مصاحبه می کرد، افزود:"اعراب بسیاری و جهانیان گام هایی به سوی صلح بر می دارند، اما اسرائیل خود را بیشتر به خشونت و اقدامات خشن علیه فلسطینی ها سوق می دهد".

وی افزود: اسرائیل اغلب می گوید که صلح نزدیک است اما گزارشها حاکی از آن است که گفته های آنها هرگز اقدامات ملموسی را در پی ندارد.

پادشاه عربستان همچنین در خصوص عراق تاکید کرد که این کشور نیز برای بدست آوردن ثبات نیاز دارد تا دخالت های خارجی در آن از بین برود.

وی گفت : تنها در صورت عدم مداخله نیروهای خارجی از هر طرف است که عراق می تواند به امینت، ثبات و چشم انداز آتی، اتحاد و همچنین حفظ استقلال و تمامیت ارضی خود دست یابد.

پادشاه عربستان تاکید کرد:"راه حل در عراق که دارای جیتی سنی، شیعه، مسلمانان عرب، کرد و دیگر اقلیت هاست این است که این کشور به صورت واحد برای  تمامی گروهها باقی بماند و مسئله قومیت ها، و یا وابستگی های سیاسی و مذهبی فراموش شود".


| شناسه مطلب: 28412