روزانه 30 هزار نفر غذا در آشپزخانه های مکه پخت می شود

مسئول تغذیه زائران عمره مفرده در مکه مکرمه گفت:روزانه 30هزار نفر غذا در دو آشپزخانه قحطانی و ابوجزایر مکه مکرمه پخت می شود.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج در مدينه منوره، محمد سلماني به خبرنگار ما گفت:روزانه 12هزار نفر غذا در آشپزخانه قطحاني و 18هزار نفر غذا در آشپزخانه ابوجزاير مكه مكرمه براي زائران پخت مي شود.
او درباره پرسنل آشپزخانه هاي مكه مكرمه گفت: 70نفر از پرسنل آشپزخانه هاي قحطاني و ابو جزاير ايراني و 40نفر نيروي خدماتي نيز بومي هستند.
سلماني در باره رسيدگي به مسايل بهداشتي آشپزخانه هاي مكه مكرمه گفت: رعايت نكات بهداشتي در آشپزخانه هاي مكه مكرمه بطور مستمر مورد بازديد تيم پزشكي و كارشناسان قرار مي گيرد.
وي توضيح داد: هيات پزشكي بطور مستمر بر وظايف و فعاليت هاي مربوط به خود در آشپزخانه ها نظارت داشته در حالي كه كارشناسان بهداشتي نيز بطور دائم در زمينه تهيه و پخت غذا حضور مي يابند و كاملا رعايت نكات بهداشتي را در تهيه غذاهاي زائران زير نظر دارند.