استاندار قزوین برلزوم پشتیبانی و حمایت ازستاد بازسازی عتبات تاکید کرد

استاندار قزوین در جلسه ستاد عتبات عالیات بر لزوم پشتیبانی و حمایت مسوولین و مردم ازستاد بازسازی عتبات عالیات در این استان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، مهندس" احمد عجم " در جلسه ستاد عتبات عالیات استان که با حضور جمعی از مسوولین در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، افزود: خوشبختانه استان قزوین اهتمام ویژه وبیشتری به این مسوولیت دارد که این امر نشان از اعتقاد عمیق مردم این استان به اهل بیت عصمت و طهارت می باشد.
وی اظهار داشت: تا کنون مسوولیتهایی که به منظور بازسازی عتبات عالیات بر عهده ستاد استان قزوین محول شده با انگیزه قوی و اعتقاد راسخ انجام شده و امید است که استمرار داشته باشد.
عجم با بیان اینکه اهمیت عتبات عالیات و کمک به بازسازی آن برای همگان روشن است خاطر نشان کرد: نیازها و کمبودهایی در راستای اجرای این کار بزرگ معنوی وجود دارد که همه ما مسوولین با بایدبا وحدت و یکپارچگی بیشتر و با استفاده از حمایت و مشارکت های مردمی درانجام این کار بزرگ کوشا باشیم.
استاندارقزوین در ادامه بر تشویق و ترغیب بیشتر مردم در حمایت از ستاد عتبات عالیات در استان تاکید و بیان کرد: باید مردم را تشویق کرد تا در این امر خیر و ماندگار بیش از گذشته سهیم باشند چرا که مدیریت انجام بازسازی وفعالیت های عمرانی در خصوص عتبات عالیات کار سختی است.
عجم ادامه داد: باید با ارایه سازکار و روحیه جدیدی وارد کار شده و با بسیج جدی تر مردمی بتوانیم این کار بزرگ و پسندیده معنوی را به اتمام برسانیم.
وی با تاکید براستفاده از تمام ظرفیتهای استان قزوین دربازسازی عتبات عالیات گفت: مهندسان، صاحبنظران و هنرمندان مرتبط با این حوزه می توانند نقش موثری در این کار مقدس داشته باشند.
عجم افزود: در این راستا سازمانها و نهادهایی از قبیل بسیج، سپاه پاسداران، اصناف، مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی و مانند آن باید در زمینه فرهنگ سازی خدمت به عتبات عالیات فعال شوند.
وی در پایان افزود: ریاست ستاد دراستان با استاندار ودرشهرستانها نیز با فرمانداراست که با نظر و ارشاد امام جمعه کارهای مربوطه را به انجام می رسانند.
استان قزوین متولی اجرای طرح توسعه صحن دوطفلان مسلم است.