کمیل کربلا شروط استغفار از نگاه حضرت امیر

مراسم معنوی دعای کمیل بعثه مقام معظم رهبری18/8/91 همچون هفته های گذشته با شکوه بسیار و حضور گسترده زائران در خیمه گاه حسینی کربلای معلی برگزار شد

مراسم پر فيض دعاي كميل بعثه مقام معظم رهبري در كربلا پنج شنبه18/8/91همچون هفته هاي گذشته با شكوه فراوان و حضور گسترده زائران بالاخص زائران كشورمان در خيمه گاه حسيني برگزار شد و جان هاي عاشق و شيفته اهلبيت(ع)با زمزمه ملكوتي يارب يارب يارب آسماني شدند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به عتبات عاليات در اين مراسم يكي از زائران حرم حسيني به قرائت قرآن پرداخت و سپس حجت الاسلام سيدحسن پورموسوي سخنران اين روزهاي بعثه مقام معظم رهبري سخنان خود را با محوريت "توبه و استغفار و رحمت واسعه الهي"آغاز كرد.
وي با نقل حكايتي تاريخي و ديني از مولاي متقيان به تشريح موضوع استغفار و توبه پرداخت و عوامل اصلي اين مهم را بر اساس فرمايشات حضرت اميرالمومنين(ع)چنين معرفي كرد:استغفار درجه و مرتبه والايان و عليين است و شش شرط دارد.يك:اين كه از گذشته خودت پشيمان شوي.دوم:تصميم بگيري كه هرگز گناه نكني.سه:اگر حقي از مردم برگردن توست آن را ادا كني تا خدا را در حالتي پاك و پاكيزه و بي هيچ گناه ملاقات كني.چهار:تمام واجباتي را كه تباه ساخته اي ادا كني.پنج:با حزن و اندوه گوشت هاي حرامي را كه بر بدنت روييده آب كني تا پوست به استخوانت بچسبد و از بين آنها گوشت نو برويد.شش:همان گونه كه طعم شيريني معصيت و گناه را به بدن خود چشاندي،طعم اطاعت و فرمانبرداري از خدا را به بدنت بچشاني.
حجت الاسلام موسوي در خاتمه با قرائت اشعاري در وصف امام زمان(عج)و نيز بيان مرثيه اي عاشورايي منبرش را تمام كرد.
سپس نوبت به قرائت دعاي كميل رسيد كه حاج جمال رحيمي از زائران كربلاي معلي و ذاكر يكي از كاروان هاي كشورمان توفيق اين كار را نصيب خود كرد.در خاتمه هم فراغي يزدي با مرثيه خواني خود شور و حالي معنوي را در فضاي حزن آلود خيمه گاه پديد آورد.
لازم به ذكر است حضور زائران كشورمان كه بيشترشان به صورت كارواني و همراه روحاني و مداح خود به اين مراسم آمده بودند بسيار چشمگير بود.


| شناسه مطلب: 32827