مدیریت 25میلیاردی پروژه عتبات توسط ایران

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: ایران مدیریت اجرایی پروژه های متعددی را به ارزش 25 هزار میلیارد ریال در عتبات عالیات بر عهده دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، "حسن پلارك" روز یكشنبه در شورای اداری استان مركزی افزود: مشاركت و مدیریت بازسازی و طرح های توسعه ای در عتبات عالیات برای ایران افتخار بزرگی است و برخاسته از ارادت و عشق به ائمه اطهار و اهل بیت (ع) است.
وی اضافه كرد: آثار هنری ایرانیان در دوران مختلف در ابنیه عتبات عالیات به عنوان افتخار ایران وجود دارد و در دوران انقلاب اسلامی نیز بازسازی و مرمت این بناها با مشاركت بهترین هنرمندان در جریان است.
رییس سازمان بازسازی عتبات عالیات كشور بیان كرد: این ستاد مسوولیت جذب نذورات مردمی برای بازسازی عتبات عالیات را برعهده دارد و از سال 81 تاكنون در سایه حمایت های مالی و معنوی دولت و مردم توانسته در سه مرحله غبارروبی و پاكسازی حرم های مطهر، بازسازی ابنیه مطهر و توسعه ابنیه و برای ایجاد تاسیسات زیارتی و رفاهی اقدام كند.
پلارك اظهار كرد: استفاده از طرح های علمی دانشگاهی برای توسعه اماكن متبركه در عتبات عالیات محور فعالیت های این ستاد است و بازسازی ایوان نجف با مشاركت استان خوزستان و اعتبار 320 میلیارد ریالی، اجرای طرح توسعه حرم علوی با اعتبار 800 میلیون دلار، احداث ساختمان سیدالشهدا در كربلا در شش طبقه و زیربنای 14 هزار مترمربع كه در 13 رجب امسال بهره برداری می شود نمونه ای از این طرح ها است.
وی خاطر نشان كرد: ساخت بیمارستان امام سجاد (ع) از نیازهای اساسی در كربلا بود كه توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات ساخته شده و در حال تجهیز است و پزشك مورد نیاز آن در خواهرخواندگی با بیمارستان بقیه الله (عج) پیش بینی شده است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات كشور اضافه كرد: طرح جامع حرم ها و بازسازی فضای بین الحرمین توسط این ستاد تهیه و اجرا می شود كه در حال حاضر از خیمه گاه تا باب الخیمه كار آماده سازی و تسطیح آغاز شده است.
پلارك ادامه داد: ساخت و ترفیع گنبد حرم سیدالشهدا با مشاركت استان كرمان در دست انجام است و توسعه سه صحن در كاظمین و بازسازی ابنیه آسیب دیده سامرا با اعتبار 500 میلیون دلار نیز از دیگر طرح های در دست انجام می باشد.
وی اشاره كرد: استان مركزی نیز در طرح های بازسازی عتبات عالیات مشاركت فعالانه ای داشته و كارگاه ساخت ضریح مطهر حرم ابراهیم مجاب (ع) در اراك مستقر است و هنرمندان صنایع دستی استان مركزی در ساخت سایر ضریح های مطهر همكاری دارند.
استاندار استان مركزی در این نشست گفت: این استان از نظر مشاهیر دینی و قدمت فعالیت های فرهنگی سابقه طولانی دارد و حوزه علمیه اراك با تربیت ده ها بزرگ و عالم دینی گواه این مدعا است.
"علی اكبر شعبانی فرد" افزود: دستگاه های اجرایی و مردم استان ارادت قلبی به ائمه اطهار (ع) دارند و آمادگی هرگونه همكاری برای مشاركت در طرح های بازسازی عتبات عالیات وجود دارد.
در این نشست "هوشنگ بازوند" به عنوان رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان مركزی معرفی و از خدمات "حسن آصفری" رییس پیشین تقدیر شد.