اصابت 2 خمپاره به مرقد حضرت زینب (س)

تروریست‌ها گنبد و صحن شریف بارگاه حضرت زینب (س) را در دمشق با دو خمپاره هدف قرار دادند که منجر به تخریب درب مرقد این بزرگوار شد

تروريست‌ها گنبد و صحن شريف بارگاه حضرت زينب (س) را در دمشق با دو خمپاره هدف قرار دادند كه منجر به تخريب درب مرقد اين بزرگوار شد. به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل ازايسنا، سايت اينترنتي المحيط نوشت: دو خمپاره عصر يكشنبه در بارگاه حضرت زينب (س) فرود آمد كه يكي از آنها به گنبد و ديگري به صحن بارگاه اصابت كرد و تكفيري‌هاي مسلح از منطقه حجيرة از سمت غربي بارگاه حضرت زينب (س) را هدف قرار دادند.
اين نخستين باري نيست كه تروريست‌ها بارگاه حضرت زينب (س) را هدف قرار دادند بلكه اين ششمين مرتبه است و آنها در دفعات پيشين در تحقق هدف‌شان براي هدف قرار دادن بارگاه شكست خوردند و معمولا خمپاره‌ها به خارج از بارگاه اصابت مي‌كرد و دو بار نيز خمپاره‌ها در صحن بارگاه فرود آمد اما منفجر نشدند.


| شناسه مطلب: 33089