مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان

مخالفت با اشتغال زنان در فروشگاه‌های زنانه در عربستان

200 " محتسب" عربستانی، یک ماه به وزیر کار فرصت دادند که قانون اجازه کار زنان در فروشگاه های لوازم آرایش و پوشاک زنانه را لغو کند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري به نقل از العالم، "محتسبان" گروهي داوطلب هستند كه با پيروي از افكار تندورانۀ شيوخ سلفي عربستان، مدعي ترويج فضايل در جامعه هستند. اين افراد در حالي مخالفت خود را با قانون جديد حضور زنان در فروشگاه هاي زنانه اعلام كرده اند كه حضور زنان براي فروش كالاهاي زنانه، مي تواند در رعايت اصول اخلاقي نقش داشته باشد.
يكي از محتسبان خطاب به "عادل فقيه" وزير كار عربستان گفت: يا دستور العمل جديد كار زنان را لغو مي كني، يا همان گونه كه وزير سابق را نفرين كرديم، تو را نيز نفرين خواهيم كرد!
وزير كار عربستان بدون توجه به تهديدهاي محتسبان، تاكيد كرد كه به اجراي طرح " زنانه سازي محيط فروشگاه هاي لوازم آرايش و پوشاك زنانه " ادامه خواهد داد.
محتسبان اجازه ندادند وزير كار، چگونگي اجراي اين طرح را براي آنان توضيح دهد و او را به اتخاذ رويكردي مخالف با آموزه هاي انجمن علماي ارشد متهم كردند و طرح او را موجب فسق و فساد دانستند.
وزير كار عربستان تاكيد كرد كه زنان از زمان پيامبر اكرم (ص) اجازه كار داشته اند و اين مساله، تازه نيست. از آن گذشته، در حال حاضر زنان در خيابان ها به دستفروشي مشغول هستند و وزارت كار تنها در صدد سامان دادن به شرايط كار زنان است.
فقيه در پايان به محتسبان گفت كه اگر اعتراضي دارند، آن را از طريق قوه قضائيه بر ضد وزارت كار مطرح كنند و تصميم قوه قضائيه، فصل الخطاب خواهد بود.
اختلاف ميان سلفي هاي تندرو و برخي مقامات معتدل و ميانه رو در ساختار اداري و اجرايي عربستان، هر از چندي، چنين چالش هايي را پديد مي آورد. مخالفت سلفي ها با حضور زن در جامعه در حالي شدت مي يابد كه در تاريخ صدر اسلام نيز زنان، در مهمترين عرصه هاي اجتماعي و سياسي (از جمله غزوات و جنگ هاي مسلمانان) در كنار رسول خدا (ص) و اصحاب ايشان حضور مؤثر داشته اند.


| شناسه مطلب: 33693







نظرات کاربران