تولید سریال زندگی حضرت معصومه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ساخت سریالی درباره زندگی حضرت معصومه(س) با همکاری شبکه یک سیما خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، سيد مرتضي اسماعيليطبا در جلسه هفتگي بنياد قم پژوهي كه در مجتمع فرهنگي آموزشي طلوع مهر برگزار شد، اظهار كرد: با توجه به پيشينيه عظيم فرهنگي و تاريخي قم اصل تشكيل بنياد قم پژوهي بسيار لازم بود.
وي گفت: بسياري از استانهاي كشور كه سابقه تاريخي و شاخصههاي فرهنگي كمتري از قم دارند داراي بنيادي با اين هدف هستند و حتي سابقه تشكيل برخي از آنها به پيش از انقلاب اسلامي ميرسد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم مهمترين شاخصههاي پژوهش در قم را شاخصههاي تاريخي، ادبي، شعر، هنر و معماري عنوان كرد و گفت: خوشبختانه بنياد قمپژوهشي مسير مشخصي را طي ميكند و تاكنون كتب ارزشمندي به همت اين بنياد منتشر شده است.
اسماعيليطبا با تمجيد از راهاندازي پايگاه اطلاعرساني بنياد قمپژوهي ابراز داشت: با توجه به گسترش روزافزون دانش الكترونيك، وبسايت بنياد قمپژوهي ميتواند دايرةالمعارف جامعي در زمينه شناخت قم براي علاقمندان اين حوزه باشد.
وي فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه «قم در 100 ساله اخير ايران بسيار تأثيرگذار بوده است» را مورد تأكيد قرار داد و افزود: خدمت به قم مقدس است و اينكه يك نهاد خصوصي با كمترين اهداف انتفاعي دست به تشكيل بنيادي با هدف شناخت قم ميزند بسيار شايسته تقدير است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم اظهار داشت: متأسفانه بسياري از مردم قم از سيره، دلايل هجرت و ساير زواياي زندگي كريمه اهل بيت (س) بياطلاع هستند و اين مسئله وظيفه ما و ساير نهادهايي كه در پي معرفي قم هستند را سنگينتر ميكند.
وي افزود: سريال فاخري راجعبه زندگي گهربار حضرت فاطمه معصومه(س) با همكاري شبكه يك سيما ساخته خواهد شد و اين سريال به زبانهاي مختلف دوبله و پخش ميشود.
اسماعيليطبا با اشاره به افزايش روز افزون مهاجرت و زائرپذيري استان قم خاطرنشان كرد: بر خلاف گذشته هم اكنون در قم چندين قوميت متفاوت وجود دارد و بايد بپذيريم كه هسته مركزي و قديمي قم تغيير كرده است.
وي ادامه داد: يكي از مؤلفههاي شناخت صحيح قم توجه به قوميتهاي مختلفي است كه جزء لاينفك قم هستند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم با بيان اينكه فصلنامهاي با رسالت شناخت قم از سوي اين نهاد به چاپ ميرسد ابراز داشت: همكاران بنياد قمپژوهي ميتوانند با چاپ مقالات خود در اين فصلنامه به پربار شدن آن كمك كنند.
اسماعيلي طبا تصريح كرد: در فصلنامه «نامه قم» گذشته، امروز و آينده قم را مورد بررسي قرار ميدهيم و اميدواريم با همت بنياد قم پژوهي مطالب اين فصلنامه بيش از پيش غني شود.