حج بزرگترین فرصت تبلیغ معارف ناب اسلام است
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر گفت: امروز این فرصت برای ما فراهم شده است و باید از آن به خوبی استفاده کنیم و در صورت بهره گیری و مدیریت درست آن می توانیم در فضای بین المللی و جهانی تاثیر بسزائی داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، حجت الاسلام والمسلمين سيدعلي قاضي عسكر نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني، حج و عمره را فرصت بسيار مناسبي براي تبليغ و تبيين معارف غني و والاي الهي برشمرد و خواستار بهره گيري از اين فرصت بي نظير شد.
سرپرست حجاج ايراني كه امروز پنجشنبه 31 فروردين ماه در مراسم رونمايي نرم افزارهاي تخصصي حج و زيارت در مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي سخنراني مي كرد، ضمن تجليل و قدرداني از تلاش دست اندركاران اين مجموعه به ويژه حجت الاسلام آقای دکتر حميد شهرياري رياست اين مركز گفت: خوشبختانه با تلاش و كوشش اين عزيزان، بعثه مقام معظم رهبري توانست كار مشتركي را براي بهره گيري بيشتر زائران و روحانيان كاروان هاي حج و عمره فراهم كند.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر، حج و عمره را ظرفيت بسيار ارزشمندي خواند و تصريح كرد: امروز اين فرصت براي ما فراهم شده است و بايد از آن به خوبي استفاده كنيم و در صورت بهره گيري و مديريت درست آن مي توانيم در فضاي بين المللي و جهاني تاثير بسزائی داشته باشیم.
وی فرهنگ اسلام را بسيار غني دانست و يادآور شد: انديشه شيعي هرگز رقيب ندارد، زيرا اندیشه های سرمايه داري و سكولار و نیز مارکسیستی به پايان راه رسيده اند و پوشالي بودن آن ها براي همگان ثابت شده است و آنها حرفي براي گفتن ندارند. مسيحيت نيز كارآيي خود را از دست داده است و كليسا ديگر براي جوانان امروز مطلبی برای گفتن جذابيت ندارد.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت، ضمن تاكيد مجدد بر بهره گيري بيشتر از فرصت حج و عمره تصريح كرد: امروز به قدري فرصت تبليغ معارف اسلامي براي ما فراهم شده است كه اگر فضای رسانه های جهان را هم به روی ما ببندند ما می توانیم از پتانسیل حج استفاده کنیم.
وی افزود: يكي از بهترين مكان هائي كه مي توان فرامين رسول گرامی اسلام و ائمه اطهار عليهم السلام را به مردم و جهانيان انتقال داد، حج و عمره است و امروز خداواند اين فرصت عظيم را در اختيار ما قرار داده است كه سالانه حدود 900 هزار زائر ايراني به سرزمين وحي اعزام مي شوند و مي توان از اين ظرفيت بهره وافي را برد.
سرپرست حجاج ايراني، خواستار توجه هر چه بيشتر مراكز علمي و آموزشي كشور جهت فراگير شدن آموزش شد و گفت: امروز همه رسانه ها و مطبوعات و همچنين مراكز علمي و آموزشي بايد در اين زمينه فعاليت خود را گسترش دهند تا اقدام جدي در اين خصوص انجام بگيرد، گرچه اقداماتي در اين باره صورت گرفته ولي كافي نيست و بايد آن را توسعه داد.
وي همچنين از حوزه هاي علميه خواست كه توجه خود را به بخش زبان خارجي بيشتر كنند و افزود: هم اينك سالانه هزاران نفر از حوزويان و فرهيختگان حوزوي كه داراي تحصيلات عاليه و استاد و مدرس حوزه هستند به عنوان روحاني كاروان اعزام مي شوند كه در صورت تسلط داشتن به زبان خارجي، می توانند نقشی موثر در مسیر وحدت امت اسلامی و تفاهم بین المللی ایفا نمایند.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت با بيان اين كه تقاضاي فراواني از سوي كشورهاي اسلامي وجود دارد تا روحاني مبلغ به اين كشورها اعزام شود، گفت: حضور مبلغان زبان دان در عرصه تبليغ اسلامي تاثير بسزائي دارد، بنابراين اگر ما بتوانيم اين موقعيت را براي حوزويان فراهم كنيم كه با چنين ابزاري به خوبي آشنا شوند به يقين در آينده موفقيت هاي فراوانی را بدست خواهيم آورد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود توسعه فعاليت آموزشي در فضاي مجازي را از برنامه هاي بعثه مقام معظم رهبري برشمرد و افزود: با توجه به گستردگي برنامه ها و فعاليت هاي زائران و روحانيان كاروان و نبود وقت كافي براي حضور در برنامه هاي آموزشي، به همين منظور بعثه مقام معظم رهبري فعاليت هاي مجازي را راه اندازي كرده است كه خوشبختانه كه اين فعاليت ها موثر واقع شده اند.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر خاطر نشان كرد: آموزش هاي مجازي بسيار جدي است و از برنامه هاي محوري بعثه مقام معظم رهبري به شمار مي آيد كه توليد نرم افزارهاي تخصصي حج و زيارت در همين راستا انجام گرفت و هم اينك ده نرم افزار آن رونمايي مي شود.
وي cd های اسرار و معارف حج ، احکام و مناسک حج ، اماکن و آثار اسلامی، سفرنامه و خاطرات اعتقادات و پاسخ به شبهات، عتبات عالیات و سوریه، مکتبه الحج، جامع حج، کتابخانه زائر و زائر همراه را از جمله تولیدات اين مركز در بخش نرم افزاري برشمرد و گفت: ان شاالله اين نرم افزارهاي در اختیار پژوهشگران و زائران بیت الله الحرام قرار خواهد گرفت.