پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف
مدیر جذب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری امروز از آشپزخانه های مرکزی ایران به نام مدینه و فدک در شهر نجف اشرف بازدید بعمل آورد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي، حجت الاسلام زماني مدير جذب و سازماندهي بعثه مقام معظم رهبري امروز از آشپزخانه هاي مركزي ايران به نام مدينه و فدك در شهر نجف اشرف بازديد بعمل آورد.
حجتالاسلام والمسلمين رجبعلي زماني به همراه ديگر مسئولان ستادي و مسئول بعثه نجف حجتالاسلام والمسلمين فيض آبادي به صورت مفصل از آشپزخانه نجف بازديد كردند.
حجتالاسلام والمسلمين زماني در پايان اين بازديد از همه دست اندر كاران و خادمان به زائران عتبات گفت: خدمات پنهان و آشكار شما به مهمانان شش معصوم پاك و ديگر ستارگان درخشنده در جوارشان موجب بهره برداري بيشتر زائران از اين سفر معنوي است خداوند شما و لحظه لجظه خدماتتان را مورد توجه بقيه الله الاعظم (عج) قرار بدهد و مولي الكونين علي بن ابيطالب (ع) دست ما و شمارا بگيرد.
در اين بازديد مجتبي شعباني مسئول تداركات و تغذيه نجف گزارشي از عملكرد آشپزخانه ارائه كرد.
وي عنوان كرد: گوشت گرم گوسفندي براي طبخ غذا استفاده مي شود. در ورود مواد غذايي به محوطه دوآشپزخانه از طرف تداركات و تغذيه و بهداشت نظارت كامل صورت مي گيرد و روزانه قبل از ورود به سيستم آشپزخانه كنترل مي گردد.
اين مسوول گفت: ماهي مورد استفاده قزل آلا است كه از ايران وارد و در اين آشپزخانه¬ها طبخ مي شود و روزانه حدود 11 هزار پرس ناهار و 13 هزار پرس شام طبخ و توسط ماشين توزيع غذا در محيط كاملاً بهداشتي به هتل ها ارسال شود. آشپزخانه متشكل از 24 آشپز، 3 سر آشپز، يك مدير و يك معاون است.
براساس اين گزارش، افزون بر واحد تداركات و تغذيه تعداد 20 نفر بعنوان مدير ثابت و مدير منطقه بر نحوه توزيع غذا و مسائل بهداشتي داخل رستوران ها و خدمات دهي عوامل هتل به زائران عزيز نظارت دارند.
اين گزارش حاكي است،قبل از توزيع مواد لبني، تاريخ توليد و انقضاي آنان بررسي مي شود. به عوامل عراقي نيز نحوه سرو و توزيع غذا آموزش داده مي شود.
در تمامي درب ورودي آشپزخانه ها پرده هوا نصب شده كه مانع ورود حشرات به داخل آشپزخانه گردد.
زعفران و بيشتر موارد لبني مصرفي از كشور عزيزمان ايران وارد ميگردد.