پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف

پخت 24 هزار پرس غذا در آشپزخانه نجف اشرف

مدیر جذب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری امروز از آشپزخانه های مرکزی ایران به نام مدینه و فدک در شهر نجف اشرف بازدید بعمل آورد.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلي، حجت الاسلام زماني مدير جذب و سازماندهي بعثه مقام معظم رهبري امروز از آشپزخانه هاي مركزي ايران به نام مدينه و فدك در شهر نجف اشرف بازديد بعمل آورد.
حجت‌الاسلام والمسلمين رجبعلي زماني به همراه ديگر مسئولان ستادي و مسئول بعثه نجف حجت‌الاسلام والمسلمين فيض آبادي به صورت مفصل از آشپزخانه نجف بازديد كردند.
حجت‌الاسلام والمسلمين زماني در پايان اين بازديد از همه دست اندر كاران و خادمان به زائران عتبات گفت: خدمات پنهان و آشكار شما به مهمانان شش معصوم پاك و ديگر ستارگان درخشنده در جوارشان موجب بهره برداري بيشتر زائران از اين سفر معنوي است خداوند شما و لحظه لجظه خدماتتان را مورد توجه بقيه الله الاعظم (عج) قرار بدهد و مولي الكونين علي بن ابيطالب (ع) دست ما و شمارا بگيرد.
در اين بازديد مجتبي شعباني مسئول تداركات و تغذيه نجف گزارشي از عملكرد آشپزخانه ارائه كرد.
وي عنوان كرد: گوشت گرم گوسفندي براي طبخ غذا استفاده مي شود. در ورود مواد غذايي به محوطه دوآشپزخانه از طرف تداركات و تغذيه و بهداشت نظارت كامل صورت مي گيرد و روزانه قبل از ورود به سيستم آشپزخانه كنترل مي گردد.
اين مسوول گفت: ماهي مورد استفاده قزل آلا است كه از ايران وارد و در اين آشپزخانه¬ها طبخ مي شود و روزانه حدود 11 هزار پرس ناهار و 13 هزار پرس شام طبخ و توسط ماشين توزيع غذا در محيط كاملاً بهداشتي به هتل ها ارسال شود. آشپزخانه متشكل از 24 آشپز، 3 سر آشپز، يك مدير و يك معاون است.
براساس اين گزارش، افزون بر واحد تداركات و تغذيه تعداد 20 نفر بعنوان مدير ثابت و مدير منطقه بر نحوه توزيع غذا و مسائل بهداشتي داخل رستوران ها و خدمات دهي عوامل هتل به زائران عزيز نظارت دارند.
اين گزارش حاكي است،‌قبل از توزيع مواد لبني، تاريخ توليد و انقضاي آنان بررسي مي شود. به عوامل عراقي نيز نحوه سرو و توزيع غذا آموزش داده مي شود.
در تمامي درب ورودي آشپزخانه ها پرده هوا نصب شده كه مانع ورود حشرات به داخل آشپزخانه گردد.
زعفران و بيشتر موارد لبني مصرفي از كشور عزيزمان ايران وارد مي‌گردد.


| شناسه مطلب: 35534







نظرات کاربران