زمان فراخوان اولویت دوم عمره مفرده اعلام شد


مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان حج و زیارت گفت: مرحله دوم عمره مفرده 910-90 و اعزام زائران ایرانی به سرزمین وحی از اواخر اردیبهشت ماه امسال آغاز می شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، علی اکبر غیرتی  با یادآوری اینکه اولویت های یک تا 250 بانک ملت برای اعزام به مرحله دوم عمره مفرده 91-90 فراخوان شده اند، به ایرنا افزود: به علت تکمیل نشدن ظرفیت کاروان ها، ثبت نام از اولویت های یاد شده همچنان ادامه دارد.

این مقام مسوول در سازمان حج و زیارت ادامه داد: در صورت تکمیل نشدن ظرفیت کاروان ها، اولویت های 250 به بعد برای اعزام به مرحله دوم عمره مفرده 91-90 فراخوان خواهند شد.

غیرتی همچنین درباره احتمال فراخوان اولویت های 250 تا 300 بانک ملت برای اعزام به عمره مفرده 91-90 گفت: در صورت افزایش سهمیه جمهوری اسلامی ایران در عمره امسال، احتمال فراخوان اولویت های یاد شده وجود دارد.

پیش از این، این مقام سازمان حج و زیارت از احتمال افزایش 200 هزار نفری سهمیه ایران در عمره امسال و فراخوان اولویت های 250 تا 300 بانک ملت خبر داده بود.

مرحله نخست عملیات اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده 91-90 از 11 بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و تا اواسط اردیبشهت ماه امسال ادامه خواهد داشت.

مرحله دوم نیز از اواخر اردیبهشت ماه امسال آغاز می شود و تا ابتدای ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.


| شناسه مطلب: 3584