محفل انس باقرآن کاروان اهل‌سنت در مدینه

شب گذشته کاروان اهل سنت استان گلستان در سالن اجتماعات هتل محل استقرار محفل «شبی با قرآن» برگزار نمودند که مورد استقبال زائران قرارگرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع‌رسانی حج از مدینه منوره، در ابتدای برنامه روحانی کاروان، آخوند بردی محمد که از حافظان قرآن کریم وکارشناس قرآنی است با تلاوت قرآن مجید فضای محفل انس با قرآن را معطرساخت.

در ادامه حجة الاسلام افضلی کارشناس واحد اهل سنت بعثه با بهرگیری از حدیث شریف« انی تارک فیکم الثقلین؛ کتاب الله وعترتی( سنتی) » گفت:شماری از محدثین اهل سنت در کتب حدیثی معتبرکلمه « وعترتی» را به جای کلمه «وسنتی» نقل کرده اند؛ به هرحال این حدیث پیامبر(ص) وظیفه وتکلیف همه مسلمانان را مشخص کرده است یعنی همه ما موظفیم برای پیمودن راه سعادت وخوشبختی به قرآن کریم تمسک نماییم.

وی افزود: باید به عترت واهل بیت رسول الله(ص) هم مهرورزی داشته باشیم زیرا مودت ودوست داشتن اهل بیت رسول الله(ص) اختصاص به شیعه ندارد بلکه به عنوان یک اصل قرآنی وظیفه همه مسلمانان است. قرآن دوست داشتن اهل بیت رسول خدا را مزد 23 سال زحمت نبوی قرار داده است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: اسوه والگوه قرار دادن رسول خدا(ص) که قرآن همه ما مسلمانان را به آن فراخوان داده است به این است که ما توفیق پیدا کنیم در زندگیمان به این حدیث شریف نبوی عمل نماییم.

حجة الاسلام افضلی خاطرنشان کرد: ازاین فرصت بوجود آمده درمدینه منوره از محضر رسول الله(ص) درخواست کنیم وآن عزیز را به پیشگاه خداوند تبارک وتعالی شفیع قرار دهیم برای ایجاد چنین توفیق وعمل به کلام الهی قرآن مجید وراه سعادت بخش سیره نبوی(ص) واهل بیت آن حضرت.

 

 

image_2012412112257031.jpg


image_2012412112257182.jpg


image_2012412112257183.jpg



| شناسه مطلب: 3615