بازدید لیالی از آشپزخانه‌های مرکزی مدینه

علی لیالی رئیس سازمان حج و زیارت صبح امروز از آشپزخانه‌های دخیل و زین بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع‌رسانی حج به مدینه منوره در این بازدید که حبیبی تنها مسئول نمایندگی سازمان در عربستان و شرافتی مسئول ستاد مدینه لیالی را همراهی می کردند رئیس سازمان حج و زیارت از نزدیک در جریان دقیق پخت غذای زائران قرار گرفت.

وی در این بازدید از زحمات همه تلاش‌گران ایرانی حاضر در آشپزخانه‌های دخیل و زین تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است روزانه حدود 45هزارپرس غذا در دو آشپزخانه زین و دخیل پخت می‌شود.هم‌اینک 22هزار زائر ایرانی در مدینه منوره حضور دارند.

image_20124111927267501.jpg


image_20124111927276092.jpg


image_20124111927276253.jpg


image_20124111927276404.jpg


image_20124111927276715.jpg


image_20124111927276716.jpg


image_20124111927276717.jpg


image_20124111927276718.jpg



| شناسه مطلب: 3640