حضور ترک های آلمانی در مکه مکرمه عکس
برنامه آموزشی مکه شناسی برای گروهی از ترکیه ای های مقیم آلمان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به مکه مکرمه، در این برنامه که بعثه مقام معظم رهبری در مکه آن را برگزار کرد، حجت الاسلام مشایخی راوی بعثه مقام معظم رهبری در مکه، اماکن تاریخی این شهر و تاریخ آن را با استفاده از ویدئو پروژکشن شرح داد.
در ادامه حاضران با مشاهده تصاویر سه بعدی مسجد الحرام و اماکن متبرکه آن و اعمال آن آشنا شدند.
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012410132841871.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012410132842032.jpg)
/Oldnewsimages/imagenews/ImageNews/image_2012410132842033.jpg)
در ادامه جمعی از عمره گذاران ترکیه ای مقیم آلمان با اعضای امور بین الملل دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مکه دیدار و گفت و گو کردند.
در این دیدار درباره حفظ هویت اسلامی و ارزش های دینی، روابط خانواده، حضور در مساجد، تعامل مثبت و سازنده بین مسلمان بر مبنای عقلانیت و معنویت و فراگیر بودن تعالیم اسلام بحث و گفت و گو شد.
حجاب نیز یکی دیگر از موضوعات مطروحه در این نشست بود که بانوان ترکیه ای و نیز چند نفر از بانوان ایرانی حاضر در آن، به بیان اندیشه های خود در این باره پرداختند.