روحانی کاروان اهل سنت بوکان در گفت‌وگو با پایگاه حج:

کسی که لااله‌الاالله می‌گوید، مشرک نیست

ماموستا ‌سیدعبدالحکیم عنایتی‌مدرسی، ساکن روستای لرنی ارومیه است و تا پنج‌‌شنبه در مدینه‌منوره حضور داشت. او متولد سال 54 و در مسجد روستا، مشغول انجام امور دینی مردم منطقه است.

وي معتقد است كه تفاوت‌هايي ميان برخي از اركان يا شروط مناسك عمره‌مفرده ميان مذاهب مختلف وجود دارد، اما اين اختلافات در فروع است و بخش عمده اعمال كاملا مشابه يك‌ديگر انجام مي‌شود.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، او كه بخشي از تحصيلاتش را نزد پدر گذرانده و مابقي را در مساجد و مكاتب پيرانشهر و سقز، با اشاره به بروز افراط و تفريط‌هايي ميان همه فرقه‌ها، تخريب مزار حجر بن عدي، صحابي پيامبر (ص) در نزديكي دمشق را اقدامي اشتباه و منفي مي‌داند و با اشاره به بروز وقايعي مشابه در حدود يك دهه قبل در كردستان عراق و برخورد جدي با اين گرايش انحرافي، مي‌گويد كه ادعاي اين افراد آن است كه قبور مطهر، شرك‌آميزند و اين در حالي است كه جناب شافعي زيارت قبر حضرت موسي‌الكاظم (ع) را مجرب‌ترين درمان‌ها مي‌داند.
ماموستا عنايتي‌مدرسي تاكيد مي‌كند كه چهار مذهب شافعي، مالكي، حنفي و حنبلي همگي در اين باور با يك‌ديگر با هم مشترك‌اند و به زيارت اهل بيت (سلام‌الله‌عليها) مي‌روند.
وي كه سال گذشته در يك سفر عمره آموزشي براي روحانيون اهل سنت، به حرمين‌شريفين مشرف شده و اين دومين سفر او و اولين سفرش به‌عنوان روحاني كاروان است، به حضور زائران مختلف در مدينه اشاره مي‌كند و مي‌پرسد: چگونه ممكن است كسي كه لااله‌الاالله مي‌گويد مشرك باشد؟ اتهام شرك‌زدن، عواقب سويي در بر دارد و نتيجه آن همين رفتارهاي نادرست مي‌شود.
روحاني جوان كاروان 150 نفره بوكاني‌ها، درباره تجربه اين سفر، از احترام متقابل ميان شيعه و سني در ايران به‌عنوان مساله‌اي مهم ياد و تاكيد مي‌كند كه همه در تشهد سلام با يك‌ديگر مشابه‌ايم و اين نشانه برادري است و هيچ كس نبايد به مقدسات طرف مقابل توهين كند. وقتي در قرآن دشنام به بت‌ها نهي شده، تكليف بقيه موارد روشن است.
جمله پاياني سخنان وي كه تصريح دارد آن‌را از نهايت دل بيان مي‌كند، آن است كه اين كلمات شيعه و سني وجود نداشت و مسلمانان همگي در يك پيكره واحد و فعال، با يك‌ديگر برادري مي‌كردند.