سامانه‌های آموزشی بین المللی حج راه‌‌اندازی می‌شود

مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری گفت: سامانه آموزش مجازی زبان‌های خارجی حج و زیارت با حضور حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر سه شنبه ۱۹ شهریور‌ ماه رونمایی می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمين حميد احمدي در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، گفت: مراسم افتتاحيه از سامانه‌هاي آموزش مجازي زبان‌هاي خارجي (عربي، تركي، انگليسي)، سامانه آموزش مجازي زائران و كارگزاران اهل سنت، سامانه مسابقه جهت اعتلاي امر آموزش زائران حج و عتبات با حضور حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر در تاريخ سه شنبه ۱۹ شهريور ۹۲ برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: با توجه به تنوع مخاطبان و زائران بعثه مقام معظم رهبري اعم از زائران شيعه و اهل سنت و همچنين زائران خارج از كشور كه مشتاق‌اند معارف حج و آداب و مناسك آن را از يك مركز معتبر و قابل اعتمادي آموزش ببينند از سوي حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت از مدت‌ها قبل برنامه ريزي شده بود كه در اين راستا اقداماتي انجام شود از همين رو بسته‌هاي آموزشي توليد و نرم افزاري براي اين امر تهيه و در اينترنت بارگذاري شده است كه در اين مراسم رونمايي خواهند شد.
احمدي اظهار داشت: بر اين اساس بعثه مقام معظم رهبري به منظور ارائه خدمات آموزشي رايگان در مسائل حج سامانه اموزش مجازي راه اندازي كرده است كه سامانه آموزش براي زائران ايراني بر اساس مباني شيعه در حال استفاده و برگزاري كلاس‌ها مي‌باشد كه سامانه آموزش مجازي زائران و كارگزاران اهل سنت در اين مراسم رونمايي مي‌شود.
وي افزود: در كنار اين سامانه آموزشي، سامانه مسابقه در زمينه حج و زيارت نيز با هدف آموزش و معرفت افزايي زائران حج طراحي شده است افتتاح مي‌شود كه بعد از اين تمامي مسابقاتي كه در زمينه حج با رويكرد آموزشي و افزايش اطلاعات در حوزه‌هاي معارف، اخلاق، آداب و… صورت مي‌گيرد در اين سامانه انجام خواهد شد.
اين مدير آموزش در بعثه بيان كرد: اين نرم‌افزار براي نخستين بار است كه در ايران تهيه شده و مورد استفاده قرار مي‌گيرد. البته از اين نرم افزار به صورت آزمايشي در چند شهر استفاده شده است كه نتايج به دست آمده از اين دوره‌هاي آزمايشي نشان‌دهند موفقيت اين نرم افزار بوده است.
وي خاطر نشان كرد: سامانه‌هاي آموزش مجازي به زبان انگليسي و عربي قابل استفاده براي همه مسلمانان مي‌باشند و مختص شيعيان نيستند، چرا كه بخشي از سرفصل‌هاي آموزشي اين سامانه‌ها مختص شيعيان و بخشي از آن بين شيعه و سني مشترك و بخشي نيز مختص اهل سنت مي‌باشد.
احمدي اظهار داشت: اين سامانه‌هاي آموزشي بين المللي هستند به اين معنا كه مختص ايراني‌ها نيستند و هر كسي از هر جاي جهان مي‌تواند با ورود به اين سامانه‌ها امكان استفاده از مطالب و آموزش‌هاي بارگذاري شده در اين سامانه‌ها را داشته باشد.
وي ادامه داد: انديشه راه اندازي اين سامانه‌هاي بين‌المللي و جهاني بوده؛ از اين‌رو اساس راه‌اندزاي اين سامانه استفاده زائران ديگر زبان‌ها از اين سامانه‌ها بوده است.