آخوندی : کعبه بزرگترین قطب فرهنگی و معنوی مسلمانان است
حجتالاسلام موسی آخوندی، مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری استان مرکزی گفت: حج تشکل بزرگ امت اسلامی است که در موسم خاصی با حضور مسلمانان سراسر جهان در سرزمینی که از بدو خلقت تا ختم آن بهعنوان مقدسترین مکان عالم و کانون معنوی جهان شناخته شده است انجام میشود.
حجتالاسلام موسي آخوندي، مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبري در سازمان حج و زيارت استان مركزي در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، گفت: حج تشكل بزرگ امت اسلامي است كه در موسم خاصي با حضور مسلمانان سراسر جهان در سرزميني كه از بدو خلقت تا ختم آن بهعنوان مقدسترين مكان عالم و كانون معنوي جهان شناخته شده است انجام ميشود.
وي حج را نماد وحدت مسلمانان دانست و بيان كرد: حجاج و زائران با حضور در مناسك حج و ارتباط با ساير مسلمانان جهان ميتوانند ضمن تقويت وحدت و اتحاد خويش، پيام انقلاب و اسلام را به گوش جهانيان رسانده و با آگاهي يافتن از اوضاع و احوال حاكم بر كشورهاي منطقه گامي در جهت گسترش بيداري اسلامي در عرصه بينالمللي بردارند.
عمل به واجبات حج از جمله ماهيتهاي حج مطلوب ابراهيمي است
حجتالاسلام آخوندي اظهار كرد: عمل به واجبات حج از جمله ماهيتهاي حج مطلوب ابراهيمي است و حاجي بايد نسبت به آن اهتمام گذاشته تا بتوانند با فراغ بال و آمادگي كامل پاي در اين سرزمين مقدس بگذارد و با عمل به اين واجبات به يك باور عيني دست يابد.
مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبري در سازمان حج و زيارت استان در ادامه اعتقاد به دين و شريعتمداري را اولين گام قرار گرفتن در اين مسير دانست و افزود: زائر ربالعالمين بايد بداند و به اين مهم معتقد باشد كه حضورش در سرزميني كه همه در آن ميهمانان و دعوت شدگان ذات الهي هستند و هر قدم و كلامي كه بر ميدارد همه به لطف ذات هستي بخش است و بايد با غنيمت شمردن فرصتها از يكايك اين لحظهها توشه گيرد.
كعبه بزرگترين قطب فرهنگي و معنوي مسلمانان است
وي اظهار كرد: كعبه بهعنوان بزرگترين قطب فرهنگي ـ معنوي عالم نماد توحيد مسلمانان است كه در موسم حج ميزبان هزاران هزار دلهاي مشتاقي است كه به دعوت حق لبيك گفته و در برابر عظمت او سر فرود ميآورند و پيشاني بر خاك ميگذارند تا شاكر لطف و كرم او باشند.
حجتالاسلام آخوندي تصريح كرد: سنگ زدن به شيطان و اميال نفساني، قرباني كردن، تراشيدن سر و ... از اعمال حج ابراهيمي و نشاندهنده وحدت و اتحاد مسلمانان است و بايد تلاش كرد تا اين وحدت براي هميشه تاريخ امت اسلامي پايدار بماند.
اين مقام مسئول در پايان با تأكيد بر لزوم اتخاذ تصميمات كلان و فراملي در راستاي معرفي و ترويج فرهنگ ناب شيعي، اظهار كرد: مسئولان نظام بايد در برنامههاي خود اين مهم را مدنظر قرار داده و تمامي هدف خود را براي ايجاد و تقويت وحدت بين امتهاي اسلامي قرار دهند و با تعميق تفكرات راهيان اين سرزمين نوراني و الگوگيري از آن تصميماتي تأثيرگذار براي امت اسلامي و ترويج فرهنگ ناب شيعي كه برگرفته از قرآن و گفتار ائمه معصومين(ع) است اتخاذ كنند.