دیدار رئیس مؤسسه مطوفین حجاج ایران با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت

دکتر طلال قطب رئیس هیئت مدیره مؤسسه مطوفین حجاج ایران شب گذشته با حضور در بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه با نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج و ریاست سازمان حج و زیارت دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر با ابراز خرسندي از انتخاب مجدد طلال قطب بر ضرورت و نقش آموزش حجاج در تأمين امنيت و رفاه و معنويت تأكيد كرد. سرپرست حجاج ايراني افزود: جمهوري اسلامي ايران مدتها قبل از برگزاري حج، با زائران برنامه‌هاي آموزشي داريم و با كمك شما مي‌توانيم در حوزه انتقال تجربه حج فعال‌تر باشيم.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت، مهندس اوحدي را فردي معرفي كرد كه مؤسسه را مي‌شناسد و روابط خوبي برقرار مي‌كند و سخن ايشان نظر من است. ضمناً حركت شما كه به ديدار جانبازان عزيز ايراني شتافتيد بسيار زيباست و جاي تقدير دارد.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكر ادامه داد: من علاقمند توسعه روابط دو كشور هستم. همواره تلاش مي‌كنيم برنامه‌هاي مورد نظرمان بهيچوجه مخل مسير برنامه‌هاي كشور ميزبان نباشد و به ارتقاي خدمات زائر مي‌انديشيم كه بتواند از معنويت سفر بهره ببرد و قرآن تلاوت كند و اخوت ديني بين برادران ما و شما برقرار گردد.
سرپرست حجاج ايراني گفت: گرما و شرايط موجود ايجاب مي‌كند كه خدمات به حجاج را بيشتر بالا ببريم. اقداماتي مثل استفاده از فريزر، فرش، كولر در عرفات مناسب و مفيد خواهد بود. سعي كنيد با ارائه خدمات شايسته اين توفيق دوام پيدا كند. سلام من را به وزير برسانيد و خوشحالم از اينكه همچنان با نشاط و رويكرد مثبت خدمت مي‌كنيد.
دكتر طلال اظهار داشت: از فراهم شدن امكان اين ملاقات خوشحالم. ما يك خانواده هستيم بايد تلاش مضاعف كنيم. خدا را شاكريم كه نعمت و شرف خدمت را به ما عطا فرمود. اميدواريم همانطور كه جناب آقاي اوحدي فرمودند امسال شاهد حج نمونه باشيم.
وي افزود: بايد به اطلاع برسانم ۳۵ هزار فرش جديد به اضافه ۷ ژنراتور و يخچال و كولر و… براي مشاعر مقدس فراهم شده است.
دكتر طلال ادامه داد: با اينكه عدد حجاج كم شده ولي تلاش كرديم از مساحت زمين شما در عرفات و منا كاسته نشود و در پي آن هستيم كه مشكلات به حداقل برسد.


| شناسه مطلب: 40583




قاضي عسكر حج۹۲