انتخاب محل برگزاری آزمون عمره و عتبات اختیاری شد
حجتالاسلام والمسلمین زمانی گفت: متقاضیان شرکت در آزمون روحانیون کاروانهای عمره و عتبات در انتخاب محل آزمون مختار هستند، اما اعزام آنها براساس استانی که نامنویسی کردهاند، انجام میشود.
حجت الاسلام والمسلمين رجبعلي زماني، مدير جذب و سازماندهي امور روحانيون بعثه مقام معظم رهبري در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج با بيان اينكه آزمون روحانيون كاروانهاي عمره و عتبات، نيمه دوم ارديبهشتماه سال ۹۳ برگزار ميشود، از انتخاب محل آزمون به صورت اختياري خبر داد.
وي گفت: متقاضيان شركت در آزمون روحانيون كاروانهاي عمره و عتبات در انتخاب محل آزمون مختار هستند، اما اعزام آنها براساس استاني كه انتخاب و از آنجا نامنويسي كردهاند، انجام ميشود.
پيگيريهاي حجتالاسلام زماني براي انتخاب محل آزمون به صورت اختياري در حالي است كه بسياري از متقاضيان شركت در اين آزمون به دفعات تماس گرفته و از امكان اختياري بودن محل برگزاري آزمون سؤال ميكنند.
مدير جذب و سازماندهي امور روحانيون بعثه مقام معظم رهبري با اشاره به اينكه بسياري از طلاب متقاضي براي شركت در آزمون روحانيون كاروانهاي عمره و عتبات براي تحصيل در قم ساكن هستند و امكان حضورشان در موطن اصلي كه آزمون برگزار ميشود با دشواريهايي همراه است، اين خبر را اعلام كرد.
وي البته بر اين نكته هم تصريح كرد كه ۱۵ منطقه براي اعزام روحانيون عمره اعلام شده است و كسي خارج از اين مناطق اعزام نخواهد شد اما در بحث عتبات محدوديتي وجود ندارد.
در اطلاعيه نامنويسي آزمون روحانيون كاروانهاي عمره و عتبات هم اعلام شده است كه اگر متقاضيان از شهري به عنوان مثال سمنان نامنويسي كنند، امكان اينكه از تهران بخواهند اعزام شوند، وجود نخواهد داشت.