ماهانه ۴۵۰۰ زائر عمره و عتبات در یزد آموزش می‌بینند

آموزش عتبات و حج هر ماه برای ۲۵۰۰ نفر از زائران عتبات و ۲۰۰۰ نفر از زائران خانه خدا در استان یزد برگزار می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني حج، حجت‌الاسلام ميررحيمي نماينده بعثه مقام معظم رهبري در دفتر حج و زيارت يزد گفت: در همه شهرستان‌هاي استان آموزش عتبات و حج براي عمره گزاران ارائه مي‌شود تا زائران خانه خدا با آداب و رسوم و فلسفه حج بيشتر آشنا شوند.
وي با اشاره به اهميت موضوع آموزش زائران، عنوان كرد: در استان هر ماه ۴۵۰۰ نفر از زائران خانه خدا و عتبات از اين آموزش‌ها بهره مي‌برند كه با استقبال زياد زائران نيز در برگزاري اين كلاس‌هاي آموزشي مواجه مي‌شويم، زائران بخصوص بانوان مسائل ديني و شرعي خود را از كارشناسان بعثه سوال مي‌كنند.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در حج و زيارت استان تصريح كرد: توزيع بسته‌هاي فرهنگي شامل لوح فشرده وصال دوست، شوق وصال، فصل مهماني و پنج عنوان بروشور از جمله فعاليت‌هايي است كه با جديت پيگيري مي‌شود.
وديعه گذاران حج تمتع تا ۲۰ بهمن ۱۳۸۴ به كاروانها مراجعه كنند
شريفي، مدير حج و زيارت استان يزد اعلام كرد: با توجه به خالي بودن كاروانهاي حج تمتع استان، همه وديعه گذاران كه تا تاريخ ۲۰بهمن ۱۳۸۴ در بانك ملي مي‌توانند براي تشرف حج تمتع ۱۳۹۳ به كاروانهاي اعلام شده مراجعه و ثبت نام كنند.
وي تاكيد كرد: زائران مي‌توانند به دو صورت اينترنتي (http://haj93.haj.ir) يا مراجعه حضوري در دفاتر كاروانها نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.
بديهي كه ثبت نام تا تكميل ظرفيت كاروانها ادامه خواهد يافت و به محض تكميل شدن ثبت نام متوقف مي‌گردد.
محمدرضا فلاح - خبرنگار افتخاري بعثه مقام معظم رهبري در استان يزد


| شناسه مطلب: 43948




عتبات عمره مفرده