رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند
رییس سازمان حج وزیارت خبر داد:

زائران از وضعیت تغذیه در حج رضایت دارند

مهندس اوحدی برای تقدیر از آشپزها به آشپزخانه‌های زین و دخیل رفت و اعلام کرد: در بازدیدهایی که از زائرین در هنگام صرف ناهار داشتم حتی یک نفر از کیفیت غذا اعتراض نکرد و تمامی زائرین بالاتفاق ابراز رضایت می‌کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج،‌ مهندس سعيد اوحدي، رييس سازمان حج و زيارت، روز گذشته براي تقدير از خدمات خوب آشپزهاي مستقر در مدينه منوره به آشپزخانه‌هاي مركزي زين و دخيل رفت.
مهندس اوحدي در اين ديدار خطاب به آشپزهايي كه مشغول پخت غذا بودند گفت: در بازديدهايي كه از زائرين در هنگام صرف ناهار داشتم حتي يك نفر از كيفيت غذا اعتراض نكرد و تمامي زائرين بالاتفاق ابراز رضايت مي‌كردند.
رييس سازمان حج و زيارت از اين خادمين تشكر كرد و افزود: مطمئن باشيد تلاشهاي شما عزيزان كه براي رضايت خاطر زائرين و حجاج صورت مي‌گيرد اجر بسيار عظيمي در نزد خدا و اهل بيت معصومين (ع) دارد.
حسين صمدي مدير آشپزخانه زين گفت: آشپزهايي كه در خدمت زائرين هستند از بهترين و توانمند‌ترين سرآشپزها هستند. به عنوان مثال ديروز ۵ آشپز ۱۵ هزار و پانصد خورشت براي ناهار پخت كردند و ۷ آشپز در عرض ۴ ساعت ۸ هزار سيخ كباب را آماده كردند.
وي با اشاره به اينكه نمك مورد استفاده ما متبرك به نمك آستانه حضرت معصومه (س) است، ضمن ابراز رضايت از اقلام تداركاتي ايراني تصريح كرد: در سال گذشته به عنوان مثال لپه‌ها از پاكستان بود و پخت خوبي نداشت. يا لوبيا قرمز از خمين است و كيفيت بسيار خوبي دارد. گوشت هم كه فقط گوشت تازه استفاده ميشود. ساير اقلام هم در حال حاضر از بهترين مواد استفاده مي‌شود و همه اينها در كيفيت غذا نقش مهمي ايفا مي‌كند.
در ادامه اين بازديد رئيس سازمان حج و زيارت به آشپزخانه دخيل رفت و از روند پخت غذا در اين آشپزخانه نيز بازديد كرد.
عليرضا رضايي مدير آشپزخانه دخيل مدينه در خصوص استفاده از دستگاه‌هاي مدرن در آشپزخانه‌هاي مركزي گفت: دستگاههاي پخت مورد استفاده دستگاههاي مكانيزه است. گاهي در موسم عمره ۷۰ هزار سيخ كباب بايد پخت شود كه به صورت سنتي نمي‌شود اقدام كرد. دستگاهي براي پخت كباب با الگوي دستگاههاي پخت پيتزاي ايتاليا آماده شد و حدود ۶۰ دستگاه از اين كباب پزهاي مكانيزه وارد عربستان شده است. با حرارت غير مستقيم كه از پايين و بالا به كباب مي‌خورد هر ساعت مي‌توان ۱۵۰۰ جوجه را با هر دستگاه طبخ كرد.
وي افزود: دستگاه جديد ديگري نيز وارد شده است كه به صورت فر خشك و بخار عمل مي‌كند و انواع غذاها را در مدت زمان كمي مي‌توان با اين دستگاه پخت كرد. با اين دستگاه مي‌توان در هر ۲۰ دقيقه تا ۶۰۰ تكه مرغ را پخت كرد.
رييس سازمان حج و زيارت ضمن تقدير از زحمات و تلاشهاي اين مجموعه خاطرنشان كرد: در فراگيري علم و آموزش نبايد انحصار طلبي وجود داشته باشد. بايد از سيستم‌هاي پيشرفته ساير كشورها بهره برداري كنيم و حتي براي استفاده بهينه از نيروي متخصص و صرفه جويي در اعزام نيرو از متخصصين خارجي نيز در آشپزخانه‌ها استفاده كنيم.
وي افزود: خوشبختانه سيستم طبخ غذا هر ساله ارتقاء پيدا مي‌كند كه با نگاه علمي به اين مسأله مي‌توان بر رشد كيفي طبخ غذا افزود.
گفتني است، آشپزخانه زين با ۱۹ آشپز روزانه حدود ۱۵ هزار غذا و آشپزخانه دخيل با ۲۹ آشپز روزانه حدود ۲۳ هزار غذا طبخ مي‌كنند.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران