ورود ۵۰ هزار حاجی از نیجریه منع ورود حجاج سه کشور

در حالی که حجاج سه کشور آفریقایی به خاطر بیماری ابولا نمی‌توانند به عربستان سفر کنند، حجاج کشور نیجریه در این زمینه مشکلی ندارند.

به گزارش گروه ترجمه پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از عكاظ، عبدالواحد برهان رييس شوراي هماهنگي و رييس مطوفان حجاج كشورهاي آفريقايي گفت: ۵۰ هزار حاجي تاكنون از نيجريه وارد مدينه منوره و مكه مكرمه شده اند و همگي آنها تحت تدابير پيشگيرانه وزارت بهداشت براي حفظ سلامتي حجاج قرار داشته اند.
وي افزود: موارد ابتلا به ابولا در نيجريه محدود است و به جز يك مورد طي مدت اخير، مورد جديدي مشاهده نشده است.
عبدالحفيظ تركساتي معاون مديركل بهداشت منطقه مكه مكرمه گفت: شروط و دستورالعملهاي پزشكي به تمام سفارتخانه‌هاي خارجي از ماه جمادي الاولي گذشته ارسال شده بود و تيم پيشگيرانه سياري هم در مكه مكرمه متشكل از ۱۰۶ نفر با هماهنگي بعثه‌هاي پزشكي و موسسات طوافه تشكيل داديم.
وي افزود: تيمهاي ويژه اي نيز از اماكن اسكان حجاج با توجه به ظهور ويروس ابولا در سال جاري بازديد مي‌كنند و بسياري از كشورها را زير ذره بين خاص قرار داده ايم و در صورت بروز حالت‌هاي مشكوك بلافاصله با آن برخورد مي‌شود.