مجموعه مصور پیاده روی اربعین حسینی رونمایی شد
مراسم رونمایی مجموعه مصور «پیاده آمدهام»، با موضوع پیاده روی اربعین حسینی در مراسمی رونمایی شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از واحد مركزي خبر، در آيين رونمايي از اين كتاب كه در سالن مهر حوزه هنري برگزار شد محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري، و تعدادي از مديران اين حوزه و چهرههاي فرهنگي حضورداشتند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي در مراسم رونمايي اين كتاب گفت: پياده روي اربعين حسيني را ميتوان حماسه اسلام راستين، حماسه تقريب وحماسه دعوت از همه به راه اسلام دانست و اين حماسه، انقلاب اسلامي و مقاومت را تضمين ميكند.
حجت الاسلام خاموشي با اشاره به اينكه سال گذشته حدود ۲۰ ميليون زائر به كربلا سفر كردند افزود: امسال نيز پيش بيني شده است ۱۰ ميليون نفر بيشتر از سالهاي گذشته به اين سفر بروند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمين پناهيان نيز تصريح كرد: كار كردن براي حسين بن علي (ع) هزينه دارد و ضرر، اما اين ضرر همانا بالاترين ارج و سود است. ضرر و شرمندگي از انجام كار براي كربلا، بهترين افتخار است.
اين عكسها در فاصله زماني ۶ سال و از اربعين ۸۷ تا اربعين ۹۳ به تصوير كشيده شد كه توسط سيد احسان باقري گردآوري شده است.