مفتی اعظم سوریه در کنفرانس وحدت اسلامی:

اجازه نمی‌دهیم دشمنان بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازند


مفتی اعظم سوریه گفت: دشمنان سعی می‌کنند بین مسلمانان اختلاف و تفرقه یبندازند اما ما این اجازه را به آنها نمی‌دهیم و امیدواریم «شعار وحدت» برای همیشه بین مسلمانان باقی بماند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از فارس، شيخ احمد بدرالدين حسون مفتي اعظم سوريه در در بيست و هشتمين كنفرانس بين‌‌المللي وحدت اسلامي با عنوان «امت واحده اسلامي؛ چالش‌ها و راهكارها» ضمن تشكر از آيت‌الله اراكي براي برگزاري اين همايش گفت: پيروزي در غزه با خون مردم فلسطين و با تلاش‌ها و سلاح و كمك جمهوري اسلامي ايران، و برنامه ريزي و فكر سوري و لبناني صورت گرفت.
وي ابراز داشت: مقاومت لبنان، شعاري براي همه مستضعفان دنيا است نه فقط شيعيان و اهل سنت؛ به طوري كه در يك لحظه تصوير سيد حسن نصرالله در همه خانه‌ها در كشورهاي اسلامي آويخته شد و به همين دليل دشمنان از اين عكس احساس خطر كردند و فرزندانمان را عليه ما برانگيختند، تا بين مسلمانان تفرقه بيندازند.
مفتي اعظم با اشاره به فرمايش پيامبر اكرم (ص) مبني بر اينكه «آيا من براي آن نيامده‌ام كه شما را به وحدت دعوت كنم»، گفت: ما امروز آمديم راه حضرت رسول (ص) را ادامه دهيم و مي‌گوييم اي پيامبر عزيز شما به عنوان شاهد و بشارت دهنده‌اي بودي براي تمام كساني كه به خداي بزرگ ايمان آورده‌اند.
وي تصريح كرد: امام خميني(ره) به قدرت لايزال الهي تكيه داشت و همگي ديديم كه چگونه ايشان توانستند انقلاب اسلامي را به سرانجام برسانند از اين رو جمهوري اسلامي با تمام وجود آنچه را كه دارد در طبق اخلاص گذاشته و به حاضران در كنفرانس وحدت اسلامي تقديم مي كند.
بدر‌الدين حسون اظهار داشت: از همين‌جا در حضور خواهران و برادران ديني اعلام مي‌كنيم كه ما آمادگي آن را داريم تا در كنار شما در يك جبهه واحد باشيم و به عنوان يك امت يكپارچه در كنار هم بمانيم.
وي تصريح كرد: اگر دشمنان امروز بحرين و سوريه را مورد هدف قرار دادند به دليل در تنگنا قرار دادن جمهوري اسلامي ايران است اما در مورد سوريه بايد گفت كه به لطف خداوند پيروزي ما اتفاق خواهد افتاد زيرا در آنجا اسلام است و هر جا كه اسلام باشد پيروزي از آن آنها خواهد بود.
مفتي اعظم سوريه اظهار داشت: دشمنان سعي مي‌كنند بين مسلمانان اختلاف و تفرقه يبندازند اما ما اين اجازه را به دشمنان نمي‌دهيم و همواره تلاش مي‌كنيم در راه آزادسازي فلسطين گام برداريم و از ملت ايران تشكر مي‌كنيم كه صادقانه ما را به حضور پذيرفتند و اميدواريم هميشه شعار وحدت بين مسلمانان باقي بماند.


| شناسه مطلب: 50457




وحدت شيعه اهل سنت