چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟ چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟

چرا غذا زایران در هتل‌ها پخت نمی‌شود؟

براساس قوانین وآیین نامه‌های اعلامی آتش نشانی عربستان طبخ غذا در داخل هتل‌ها ممنوع است؛ از این‌رو جهت تهیه غذای زایران در سالهای گذشته اقدام به برپایی و تجهیز آشپزخانه‌های متمرکز شد. که هم‌اینک غذای مصرفی زایران ایرانی در دو آشپزخانه متمرکز دخیل و زین در مدینه منوره طبخ می‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، براساس قوانين وآيين نامه‌هاي اعلامي آتش نشاني عربستان طبخ غذا در داخل هتل‌ها ممنوع است؛ از اين‌رو جهت تهيه غذاي زايران در سالهاي گذشته اقدام به برپايي و تجهيز آشپزخانه‌هاي متمركز شد. كه هم‌اينك غذاي مصرفي زايران ايراني در دو آشپزخانه متمركز دخيل و زين در مدينه منوره طبخ مي‌شود.
در اين آشپزخانه‌هاي غذاي دو وعده ناهار و شام روزانه و دو وعده صبحانه مدت اقامت عمره گزاران ايراني حاضر در مدينه منوره طبخ مي‌گردد وسپس از طريق كاميونت‌هاي مجهز به سيستم گرمكن به هتل‌ها منتقل و از طريق رستوران‌هاي هتل‌ها بين زايرين توزيع مي‌گردد.
اين آشپزخانه‌ها مجهز به سيستمها و تجهيزات مدرن پخت و سالنهاي مجهز و تفكيك شده براي طبخ برنج، طبخ خورش، سوپ، كباب وسالنهاي آماده سازي، سردخانه، انبار و… مي‌باشد.
از جمله نكات مهم و قابل توجه در نحوه پخت غذا در اين اشپزخانه‌ها استفاده از روش پخت با بخار و عدم استفاده از شعله مستقيم است.
گفتني است كادر حاضر ايراني در آشپزخانه‌ها براي بازه‌هاي يك ماهه فعاليت داشته و با گذشت اين زمان كادر بعدي جايگزين مي‌شوند.
در حال حاضر كادر حاضر در آشپزخانه زين ۳۲نفر است كه از اين تعداد ۲۳نفرآشپز و بقيه امور اداري را برعهده دارند. همچنين در آشپزخانه دخيل ۴۴نفر كادر ايراني مشغول بكار هستند كه ۳۵نفرآشپز وبقيه كادر اداري مي‌باشند.
درحالت پيك (حداكثرتوليد) ميزان طبخ غذا در آشپزخانه دخيل ۱۲۰۰۰ پرس غذا به علاوه ۵درصد رژيمي براي هر وعده و درآشپزخانه زين ۷۰۰۰پرس بعلاوه ۵درصد رژيمي براي هر وعده مي‌باشد.
برنامه غذايي طبخ غذا براي هر دوآشپزخانه يكسان بوده و براي دوره ۵روزه برنامه ريزي شده است بنحوي كه بعد از هر۵روز تكرار مي‌گردد.
ازجمله نكات قابل توجه در اين اشپزخانه‌ها مي‌توان به استفاده از اقلام ومواد اوليه با كيفيت مناسب و همچنين استفاده از گوشت تازه وگرم كه روزانه كشتارو به سردخانه دو آشپزخانه تحويل مي‌گردد اشاره كرد.


| شناسه مطلب: 51796




مدينه آشپزخانه



نظرات کاربران