در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی در کربلا صورت گرفت 

بازدید مدیرعامل  شمسا از آشپزخانه های مرکزی
در کربلا صورت گرفت

بازدید مدیرعامل شمسا از آشپزخانه های مرکزی

مدیرعامل شمسا، از دو آشپزخانه مرکزی کربلا بازدید کرد .خدر نژاد در این بازدید، از بخش های مختلف این دو آشپزخانه از جمله سالن های آماده سازی گوشت، آماده سازی سبزیجات، پخت برنج و خورشت، کباب، سردخانه ها و انبارها، دیدن کرد و کم و کیف فعالیت نیروهای اعزامی برای تغذیه زائران عتبات عالیات را جویا شد .

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، ناصر خدر نژاد در بازديد از دو آشپزخانه مركزي ابوتراب و جرش ، در كربلا، از نزديك در جريان نحوه پخت و توزيع غذاي زائران عتبات عاليات قرار گرفت .
خدر نژاد در اين بازديد، از بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه از جمله سالن هاي آماده سازي گوشت، آماده سازي سبزيجات، پخت برنج و خورشت، كباب، سردخانه ها و انبارها، ديدن كرد و كم و كيف فعاليت نيروهاي اعزامي براي تغذيه زائران عتبات عاليات را جويا شد .
مدير ستاد عمليات شمسا در عراق و تعدادي از مديران اين ستاد، مدير عامل شمسا را در اين بازديد همراهي كردند .
گفتني است در دو آشپزخانه اتوماتيك و صنعتي ابوتراب و جرش در كربلاي معلا، تمامي استانداردهاي لازم پخت و بهداشت به كار گرفته شده است ودر آنها، روزانه در هر وعده غذايي پنج تا هفت هزار پرس غذاي گرم تهيه و در بين هتل هاي زائران ايراني عتبات عاليات در كربلا، توزيع مي شود .
شركت شمسا، براي تامين غذاي مناسب و با كيفيت زائران عتبات پنج اشپزخانه مركزي را در كربلا، نجف و كاظمين ايجاد كرده است .




نظرات کاربران