دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی:

فهم مشترک از تلاوت قرآن نقطه پیوند دو ملت ایران و مصر است

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: فهم مشترک از تلاوت قرآن و اعتقاد به ابعاد هنری قرآن نقطه پیوند دو ملت ایران و مصر است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج،حجت الاسلام حميد محمدي در مراسم بزرگداشت مرحوم راغب مصطفي غلوش در حسينيه الزهراي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، افزود: اعتقاد مشترك ملت هاي ايران و مصر به ابعاد هنري قرآن عاملي است كه جريان تكفيري با آن مخالف است.
وي با اشاره به جايگاه قرآن و قرائت آن در بين مردم مصر، گفت: هنر قرآني در پرتو حب اهل بيت (ع) نمود پيدا مي كند، هنر و تبليغ زيبا گرايانه مختص اهل بيت است و مردم مصر به دليل دوستي و محبت به اهل بيت به تلاوت قرآن عشق مي ورزند.
دبير توسعه فرهنگ قرآني، جايگاه ايران در آسيا و مصر در آفريقا را مهم و تمدن ساز دانست و افزود: نقطه اشتراك دو ملت مي تواند به نقطه اتصال دوملت به هم باشد و مكتب قرائت ايراني و مصري قرآن به پيوند دو تمدن منجر شد.
حجت الاسلام محمدي، منشا خلق علوم قرائت و كتابت را نزول قرآن دانست و گفت: سه مشخصه و رويكرد قرائت قرآن؛ تزكيه و تعليم، عبادي و روحاني و هنري و زيباشناسانه است و موسيقي زيباي قرآن از وجوه اعجاز آن است.
وي با اشاره به صفات فردي راغب مصطفي غلوش، اظهار كرد: تدين ويژگي بارز او بود و دستورات قرآن در رفتارش نمود داشت، منش و خلق وي ستودني بود و سعادت حضور در ايران نيز به دليل شخصيت خاص وي بود.
دبير شوراي توسعه فرهنگ قرآني با اشاره به تكريم قاريان مصري در جمهوري اسلامي ايران، گفت: جريان تكفيري بدون برخورداري از ذوق هنري نمي توانند با انكار قرائت از تاثير پذيري آن بكاهند.
در اين مراسم سه تن از قاريان ممتاز كشور، مهدي عادلي، جعفر فردي و حبيب الله پور احمدي آياتي از كلام الله مجيد را تلاوت كردند.
راغب مصطفي غلوش در سال1317 در روستاي برما، مركز طنطا در استان غربي كشور مصر متولد شد و در 15 بهمن سال 1394در سن ۷۷ سالگي در بيمارستان در گذشت و در روستاي زادگاه خود به خاك سپرده شد.


| شناسه مطلب: 59668




قرآن مصر