معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه تشریح کرد؛
برنامه های حرم حضرت فاطمه معصومه در تعطیلات نوروزی
معاون اجرایی حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به این که در ایام سال نو تمام بخش های مختلف حرم از جمله خادمان در آماده باش بوده و به صورت 24 ساعتی به مردم خدمت رسانی می کنند، گفت: برنامههای بسیاری در تعطیلات نوروزی برای زائران و مجاوران در نظر گرفته شده است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، محمدجواد جهانگيرزاده، معاون اجرايي آستان حضرت معصومه(س) بعد از ظهر امروز در نشست خبري تشريح برنامه هاي نوروزي آستان مقدس حضرت معصومه(س) با بيان اين كه در ايام سال نو تمامي بخش هاي حرم در آماده باش بوده و بيش از 7 هزار خادم به مسافران نوروزي خدمترساني خواهند كرد، گفت: در سال جديد در راستاي خدمترساني هر چه بهتر به زائران و مجاوران آستان بانوي كريمه برنامههاي نوروزي در قالب ستاد آيينهاي فاطمي هماهنگ شده و به بخش مختلف آستانه ابلاغ شده است.
وي با اشاره به تدوين نقشه راهنماي زائران در لحظه سال تحويل گفت: بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته درب هاي شماره يك ، دو، 9، 10، 14 و 21 محل ورود و خروج برادران و درب هاي شماره سه، چهار، پنج، هفت، هشت، 11 و 20 براي رفت و آمد خواهران به حرم در نظر گرفته شده است.
معاون اجرايي آستان حضرت معصومه(س) درب هاي شماره 17، 22، 23 و 24 را محل رفت و آمد هاي خانوادگي عنوان كرد و گفت: در لحظه سال تحويل محل استقرار برادران در شبستان امام خميني(ره) و صحن صاحب الزمان(عج)، محل استقرار خواهران در صحن امام رضا(ع)، شبستان نجمه خاتون(س، مسجد اعظم و بالكن هاي شرقي و غربي شبستان امام خميني(ره) و محل استقرار زائران و مجاوران به صورت خانوادگي در صحن جوادالأئمه(ع)، صحن فاطمي، ميدان آستانه و ميدان امام خميني(ره) خواهد بود.
جهانگيرزاده برگزاري باشكوه نماز جماعت در شبستان امام خميني(ره)، ميدان آستانه، صحن جوادلأئمه(ع) و صحن فاطمي در ايام نوروز و بازرسي زائران در محل هاي ورودي حرم مطهر را از ديگر برنامه هاي آستانه در ايام عيد نوروز عنوان كرد.
وي تصريح كرد: دفاتر امانتداري حرم مطهر در ايام نوروز بيشتر مي شود و دفتر امانات اشيا قيمتي در صحن امام رضا(ع) راه اندازي شده است و همچنين در ايام نوروز نرمافزار افراد گمشده و دريافت امانتداري اشياء حجيم براي زائران در نظر گرفته شده است.
معاون اجرايي آستان مقدس حضرت معصومه(س) ادامه داد: تنظيف و غبارروبي مستمر، گل آرايي حرم مطهر با گلهاي طبيعي، تنظيف فرش هاي حرم، سرويس سيستم روشنايي و لوسترها، تهيه چادر مورد نياز به زائران و بسته بندي بسته هاي تبركي آستان مقدس از ديگر خدمات ارائه شده در ايام نوروز به زائران و مجاوران است.
جهانگيرزاده با اشاره به خدمترساني چهار دستگاه خودروي برقي براي جابجايي زائران در مسير پاركينگ طبقاتي به سمت حرم مطهرحضرت معصومه(س) اظهار كرد: براي سالمندان و افراد كمتوان اضافه بر ارائه خدمات صندلي ويلپچر، دفتر ويلچر اماني نيز با 150 صندلي ويلچر در خدمت زائران خواهد بود.
وي افزود: فعال شدن سيستم معطرساز مكانيزه، فعاليت شبانه روزي مركز فوريت هاي پزشكي در بخش خواهران و بخش برادران حرم مطهر، فعاليت موزه آستان مقدس در ايام نوروز و راه اندازي چهار دستگاه آسانسور براي شبستان نجمه خاتون(س) از ديگر خدمات ارائه شده 24 ساعت به زائران و مجاوران آستان بانوي كريمه در ايام سال نو است.