بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه

حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه درامور و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی صبح امروز از آشپزخانه های مرکزی پخت غذا برای زائران ایرانی درمکه مکرمه بازدید کرد و لزوم توجه هرچه بیشتر به تنوع غذایی و کیفیت غذا و رعایت بهداشت در مراحل آماده سازی ، طبخ و توزیع غذا را ضروری خواند.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج ، آشپزخانه ابوجدايل نخستين آشپزخانه اي بود كه نماينده ولي فقيه در جمع مدير و كاركنان ايراني آن حاضر شد و ضمن بازديد از روند آماده سازي مواد و پخت غذا از تلاش كاركنان اين مجموعه تقدير و تشكركرد.
دراين بازديد كه شماري از مسئولان سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري حجت الاسلام و المسلمين سيد علي قاضي عسكر را همراهي مي كردند نماينده ولي فقيه با توجه به گرماي بالاي محيط طبخ غذا ، خطاب به عوامل آشپزخانه ابوجدايل گفت: با توجه به اينكه امسال در شرايط دشواري در حال خدمت رساني به زائران هستيد، قطعا اجر بيشتري خواهيد داشت و اميدواريم خداوند شما را سلامت بدارد و همواره در خدمت حج و حاجيان كوشا باشيد.
سرپرست حجاج ايراني با اشاره به اينكه امسال بدليل شرايط ويژه ازجمله ديربه نتيجه رسيدن مذاكرات دراجاره آشپزخانه ها محدوديت هايي وجود داشت خطاب به مسئولان سازمان حج و زيارت گفت: تدابير مناسب براي سال آينده انديشيده شود تا گرماي موجود در فضاي فعاليت كاركنان آشپزخانه ها كاهش قابل ملاحظه اي داشته باشد.
دراين بازديد آقاي ايروانيان مسئول پخت برنج به نماينده ولي فقيه گفت: با وجودي كه شرايط دشوار است اما تمام توان خود را براي راحتي و رضايت زائر بكارگرفته ايم و حضور شما دراين جمع مايه دلگرمي ماست.
سرپرست حجاج ايراني درادامه درسالني كه شدت گرماي هوا بسيار بالا بود خطاب به آشپزپخت سوپ گفت: هرچند هوا گرم و طاقت فرساست ليكن اجر شما نزد خداوند بسيار زياد است و وي در جواب اظهار داشت : براي ما دعا كنيد تا بتوانيم وظيفه خود را به خوبي انجام دهيم و خدمتگزاران خوبي براي زائران باشيم.
آقاي علي راستگو مدير ايراني آشپزخانه ابوجدايل نيز در اين بازديد با ارائه گزارشي از روند فعاليت اين مجموعه پخت غذا، گفت: در برخي قسمت هاي اين آشپزخانه دماي هوا حدود پنجاه درجه است ولي آشپزها بدون وقفه درتلاش اند تا غذاي حجاج را آماده كنند.
سرپرست حجاج ايراني سپس به آشپزخانه حلواني رفت و در بدو ورود كاركنان اين مجموعه كه در محوطه ورودي گردآمده بودند يك صدا با هم با سردادن سروده " همه جا بروم به بهانه تو – كه مگر برسم در خانه تو، همه جا دنبال تو مي گردم – كه تو شوي درمان همه درم ، يا ابا صالح مددي مولا- يا اباصالح مددي مولا " از نماينده ولي فقيه درامور حج و زيارت استقبال كردند.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكردرجمع كاركنان ايراني آشپزخانه حلواني با اشاره به اينكه زحمات زيادي كشيده شده است تا شرايط كنوني براي پخت غذاي زائراني ايراني فراهم شود، گفت: مطمئن هستيم كه لبخند زائران موجب رضايت خاطر شما مي شود.
وي افزود: شرمنده هستيم كه درشرايط سخت كارمي كنيد واميدواريم سال بعد شرايط بهتري فراهم شود.
درآشپزخانه حلواني با تلاش 51 نيروي ايراني روزانه حدود 13 هزار پرس غذا براي زائران ايراني طبخ مي شود. ظرفيت نهايي اين مجموعه، طبخ روزانه 15 هزار پرس غذا مي باشد .
قحطاني آخرين آشپزخانه اي بود كه نماينده ولي فقيه امروز از آن بازديد كرد و در بدو ورود با عوامل ايراني اين مجموعه همراه شد كه مقدم ايشان را به جمع خود با سردادن صلوات خاصه امام رضا (ع) گرامي داشتند.
حجت الاسلام والمسلمين قاضي عسكرضمن بازديد از بخش هاي مختلف اين مجموعه كه با نوحه خواني و مديحه سرايي عوامل همراه بود با توضيحات آقاي رحيم غروري مدير ايراني آشپزخانه قحطاني از روند فعاليت آن مطلع شد.
سرپرست حجاج يراني دراين بازديد گفت : امسال با تلاش همه بخش ها حج به آرامي در حال برگزاري است ، البته شرايط در برخي آشپزخانه ها سخت است و بايد براي سال آينده نقايص برطرف شود.
آشپزخانه قحطاني با 135 كادر ايراني از چهاردهم مرداد ماه فعاليت خود را آغاز كرده وظرفيت پخت روزانه 40 هزار پرس غذا را دارد. در اين مجموعه تاكنون بيش از 650 هزار پرس غذا پخت و بين كاروان هاي زائران ايراني توزيع شده است.
نماينده ولي فقيه دربازديد از اين سه آشپزخانه با مسئولان سازمان حج و زيات و بعثه مقام معطم رهبري كه وي را همراهي مي كردند به گفتگو نشست و درسخناني خواستار توجه بيشتر به تنوع در برنامه ريزي ها در حوزه تغذيه شد.
وي تاكيد كرد: با استفاده از راهكارهاي نو بايد تلاش كرد تا مشكلات حل شود و زائر هم راحت باشد.
سرپرست حجاج يراني خطاب به حاضران گفت: با استفاده از كارشناسان با تجربه در اين حوزه ضمن بررسي ذائقه زائران، راهكار مناسب براي تهيه مواد غذايي و پخت غذاي مورد علاقه حجاج تهيه و عملياتي شود.
وي تاكيد كرد: بعد ازايام تشريق نشستي با حضوركارگزاران اجرايي حوزه تغذيه ومسئولان آشپزخانه هاي پخت غذا برگزار و راهكار هاي مختلف در خصوص نحوه ارائه خدمات بهتر به زائران بررسي شود.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران