سفره گسترده پذیرایی از زوار لرستانی/پخت روزانه ۱۲ هزار غذا در نجف

سفره گسترده پذیرایی از زوار لرستانی پخت روزانه ۱۲ هزار غذا در نجف

مضیف حرم امیرالمؤمنین(ع) به مدت ۱۰ روز در اختیار آشپزها و خادمان لرستانی قرار گرفت تا زائران لرستانی در نجف اشرف میهمان سفره گسترده حرم باشند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از مهر آشپزخانه حرم اميرالمؤمنين(ع) به مدت ۱۰ روز در اختيار خادمان لرستاني بود تا سفره گسترده پذيرايي از زوار لرستاني برپا شود.
مضيف حرم اميرالمؤمنين(ع) به مدت ۱۰ روز در اختيار آشپزها و خادمان لرستاني قرار گرفت تا زائران لرستاني در نجف اشرف ميهمان سفره گسترده حرم باشند.
حجت‌الاسلام هبت الله هاشمي دبير ستاد مردمي اربعين در لرستان در اين رابطه با اشاره به اينكه آشپزخانه حرم حضرت علي(ع) از ۷ تا ۱۷ اربعين در اختيار آشپزان لرستاني قرار داشت، اظهار كرد: در اين آشپزخانه روزانه بالغ‌بر ۱۰ تا ۱۲ هزار غذا پخت شد و ميان زائران حسيني توزيع شد.
وي يادآور شد: از اين تعداد غذا سهم ويژه‌اي براي زائران لرستاني در نظر گرفته‌شده بود و زائران لرستاني ميهمان سفره حضرت علي(ع) بودند.
تصاوير طبخ غذا در آشپزخانه حرم اميرالمؤمنين(ع) را در زير مي‌بينيد


| شناسه مطلب: 71582




اربعين



نظرات کاربران