متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب

متن کامل سخنان سرپرست حجاج ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت و سرپرست حجاج ایرانی امروز در دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب اسلامی گزارشی از فعالیت های بعثه در سال گذشته ارائه کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، حجت الاسلام و المسلمين سيدعلي قاضي عسكر نماينده ولي فقيه در امور حج وزيارت و سرپرست حجاج ايراني امروز در ديدار كارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب اسلامي گزارشي از فعاليت هاي بعثه در سال گذشته ارائه كرد.

متن كامل سخنراني سرپرست حجاج ايراني بدين شرح است:

image_201292414432468.jpg

بسم الله الرحمن الرحيم

در آغاز، دهه کرامت، هفته دفاع مقدس و هفته حج را به حضرتعالی تبریک عرض نموده، از اينكه اجازه فرموديد در آستانه سفر نورانی حج، جمعي از كارگزاران حج و زيارت و تعدادي از زائران و حجاجي كه در سالجاري عازم بيت الله الحرام مي‌باشند به حضور حضرتعالي شرفياب تا از رهنمودهاي ارزشمندتان بهره‌مند شوند صميمانه تشكر و سپاسگزاري نموده نكاتي را به اختصار به استحضار مي‌رساند:

1. با توجه به شرايط موجود منطقه خاور ميانه و شمال آفريقا  و فضاي معطر بيداري اسلامي ، شعاري كه براي حج سالجاري انتخاب گرديد ، شعار حج ،  عزت ، همبستگي و مسئوليت اسلامي است ،  بعثه مقام معظم رهبري برنامه‌هاي فرهنگي خود را براي تحقق اين شعار طراحي نموده است.

2. در عمره  90 – 91  با بهره‌گيري از تجربيات سالهاي گذشته و با هدف تحول‌آفريني ، معرفت افزايي ، عمق بخشي به برنامه‌ها و فعاليتهاي فرهنگي و با استفاده از شيوه‌هاي نوين و بكارگيري فناوري‌هاي جديد جهت جذب هرچه بيشتر جوانان و فرهيختگان عمره‌گزار،  97  همايش در مكه و مدينه  با عناويني همچون « بصيرت ديني »  « كوثرشناسي و كوثرگرايي»  «ادب حضور » « درس‌ها و عبرت‌هاي سرزمين وحي »  «‌زندگي پايدار در سايه ايمان » ويژه جوانان و تحصيلكردگان برگزار گرديد كه بطور ميانگين حدود 1200 نفر در هريك از همايش‌ها شركت داشتند.

همچنين تعداد 21 همايش ويژه زائران و علماي اهل سنت با عناوين « اسلام دين بيداري»  «پيامبر رحمت منادي وحدت»  «جامعه مهدوي در نگاه مذاهب اسلامي»  «وحدت اسلامي فرصت‌ها و تهديدها » برگزار شد.

تعداد 58 جلسه هم‌انديشي نيز با تعدادي از نخبگان و شخصيت‌هاي علمي فرهنگي ، هنري و مديريتي كه به عمره مشرف شده بودند تشكيل و از آراء و نظريات آنان جهت شناسايي ظرفيتهاي خالي و پنهان فرهنگي عمره و مشاركت در تصميم‌سازي‌ها تشكيل گرديد.

3. در راستاي تحقق منويات حضرتعالي مبني بر انس هرچه بيشتر مردم و بويژه جوانان عمره‌گزار با قرآن ، بيش از 230  محفل قرآني در مسجدالنبي، مسجدالحرام، مسجد شجره و تعدادي از هتل‌ها برگزار شد، در ماه مبارك رمضان نيز در بيشتر هتل‌ها با حضور زائران همه روزه يك جزء قرآن تلاوت و چند آيه از همان جزء توسط روحانيون كاروانها تفسير مي‌شد كه مورد استقبال عموم زائران قرار گرفت، براي حج سالجاري نيز همچون سال گذشته قرآن زيبايي با ترجمه چاپ و توزيع گرديده تا حاجيان از هم‌اكنون انس با قرآن را آغاز و در طول سفر نيز آن را ادامه دهند.

جمعي از قاريان ممتاز بين‌المللي نيز در سالجاري در بعثه حضور دارند كه از نواي گرمشان در فرصت‌هاي مختلف بهره خواهيم جست.

4. از حج گذشته تا ابتدای سال 91، (34) عنوان کتاب چاپ اول و از ابتدای سالجاری تا 1/7/91، 63 عنوان کتاب چاپ اول، یعنی در مجموع 97 عنوان کتاب چاپ جدید، توليد و منتشر نموده ایم؛ همچنین مجموع تيراژ  کتب منتشر شده بعثه از حج گذشته تا تاریخ 1/7/91، حدود چهار میلیون و سیصد و نود و هفت هزار و سیصد جلد بوده است.

5. به منظور ارتقاء سطح معلومات حجاج و معتمرین از حج گذشته، تاکنون بیش از یکصد جلسه متمرکز آموزشی توجیهی برگزار گردید که در آخرین جلسه آن، در استادیوم آزادی، بیش از ده هزار نفر شرکت کردند.

6. تأسيس و راه‌اندازي رشته كارشناسي ارشد ارتباطات با گرايش حج و زيارت و پذيرش دو دوره دانشجو در سه گروه به ظرفيت 30 نفر.

7. تأسيس و راه‌اندازي سطح 3  تخصصي تبليغ در حج و زيارت در حوزه علميه قم با پذيرش  70  دانش پژوه و آغاز دوره آن.

8. اخذ مجوز رشته كارشناسي تبليغ  با گرايش حج و زيارت از وزارت علوم تحقيقات و فناوري.

image_20129241411187034.jpg

9.  رونمايي از ده نرم افزار جديد توليد شده با همكاري مؤسسه كامپيوتري نور با بيش از  2500 عنوان كتاب ، مقاله و  انتشار  200 ساعت فيلم و 300  كتاب و  نرم افزار قابل استفاده در تلفن همراه در موضوعات مرتبط با حج و زيارت.

10. توسعه و گسترش آموزش‌هاي معرفتي و مهارتي زائران  از طريق سامانه آموزشي مجازي، آموزش‌هاي حضوري و مكاتبه‌اي و تحت پوشش قرار دادن بيش از  بيست هزار زائر تحصيلكرده حج تمتع و هزاران زائره عمره كه  هم اكنون حدود 400 جلسه آموزشي در سامانه آموزش مجازي قرار گرفته و روزانه بطور ميانگين 2000 نفر مراجعه كننده دارد.

11. فعال‌سازي تالار گفتگو با 8 تالار در 200 موضوع همانند كاهش اضطراب  در سفر ، مديريت زمان در بهره‌برداري از فرصت‌ها، فقه و مناسك حج ، تاريخ اسلام ، شناخت اماكن مذهبي مكه و مدينه ، اخلاق و آداب سفر ، نقد و بررسي شبهات عقيدتي بمنظور پاسخگويي به سئوالات و ايجاد تعامل دوسويه ميان زائران و كارشناسان ديني و كارگزاران حج و زيارت.

12. توليد 250 ساعت منابع درسي الكترونيكي به زبانهاي فارسي، انگليسي، عربي و تركي آذري.

13. برگزاري همايش حج و اقتصاد در سال توليد ملي  و  حمايت  از كار و سرمايه ايراني.

14. برگزاري چهار همايش مرتبط با حج در كشورهاي هند ، لبنان ، تايلند و  شركت در يك همايش بين‌المللي در تركيه.

15.  با استفاده از ابزارهاي نوين تبليغي جهت تأمين نيازهاي فرهنگي و معنوي عمره‌گزاران بويژه نسل جوان ، با راه اندازي كافي‌نت فرهنگي  ، سامانه بلوتوث ،  ايستگاه دانايي ، كتابخانه ديجيتال ، ارسال پيامك و استفاده از پاورپوينت در حوزه اطلاع رساني و معرفت‌‌افزايي موفقيت‌هاي خوبي بدست آمد و حدود 3400  برنامه مدينه شناسي و مكه شناسي بصورت تصويري و نيز حدود 750  بازديد ويژه فرهيختگان و روحانيان از اماكن مذهبي و تاريخي مكه و مدينه انجام گرديد.

16.  ارتباط مؤثر بعثه مقام معظم رهبری با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، موجب شده تا علاوه بر افتتاح اولین شبکه تلویزیونی اینترنتی لبیک، تولید برنامه های متنوع و ساخت مستندهای ارزشمند در حوزه حج و زیارت، توسعه چشمگیری یافته، پخش آن ها در اصلاح نگرش و تغییر رفتار حجاج و زائران، بسیار اثر گزار بوده است.

17.  هیئت پزشکی حج در سالجاری موفق شد تا کنگره ای بین المللی با حضور نمایندگان هفده کشور از جهان اسلام و حدود سه هزار نفر از پزشکان متعهد کشورمان  برگزار نماید که در این همایش 220 مقاله در حوزه سلامت حاجیان ارائه گردید و گام های ارزشمندی در مسیر علمی کردن آموزش جامعه پزشکی حج و نیز بهداشت و درمان زائران برداشته شده است.

18.  راه‌اندازي سامانه آموزش مجازي زائران عتبات عاليات با 64  جلسه آموزشي در موضوعات مرتبط با تاريخ و سيرة،  ائمه اهل بيت مدفون در عراق و شناخت اماكن مذهبي و زيارتي عتبات عاليات.

19.  برگزاري 55  كارگاه آموزشي مهارت افزايي براي 1633 نفر از كارگزاران حج و زيارت با موضوعات مديريت رفتار ، حجاب و تعامل مؤثر ،  راهنمايي و مشاوره روش تبليغ و زيارت فعال.

20. جذب  و پذيرش 700  نفر به عنوان مسئول فرهنگي هتل‌هاي عمره از ميان نيروهاي حوزوي و دانشگاهي.

21.  جذب تعدادي از اساتيد سطوح عالي حوزه‌ها با هدف ارتقاء خدمت رساني فرهنگي به زائران در كاروانهاي حج ، عمره و عتبات.

22.  برگزاري جلسات سخنراني همه روزه در حرم‌هاي مطهر  حضرت اميرمؤمنان در نجف ، و حرم حضرت امام حسين  عليه السلام  و حرم حضرت ابوالفضل (ع)
در كربلاي معلي با شركت صدها زائر ايراني و سخنراني خطبا و فضلاي كشور.

23. راه اندازي شبكه زائر،  ويژه عمره‌گزاران در تعداد زيادي از هتل‌هاي مكه و مدينه  با هدف آموزشي توجيهي زائران .

24.برگزاري نشست‌هاي تخصصي و هم‌انديشي ويژه روحانيون ، نخبگان و مديران كاروانها بمنظور بهره‌گيري از نظرات آنان.

25. در سالجاري بحمدا... طرح پوشش يكسان زائران نيز بمورد اجرا گذاشته شده كه اميدواريم با بررسي نقاط قوت و ضعف اين طرح در سالهاي بعد بتوانيم آن را بطور كامل عملياتي كنيم.

در پايان به نمايندگي از سوي كارگزاران و زائران عزيز ما، انتشار فيلم موهن و اسائه ادب به ساحت مقدس برترين مخلوق خداوند، يعني رسول اكرم اسلام (ص) را محكوم نموده، از خداوند متعال عزت و سربلندي روزافزون اسلام و مسلمانان و ذلت و زبوني جبهه كفر و استكبار را مسئلت دارم.


| شناسه مطلب: 806







نظرات کاربران