وزیرخارجه‌ قطر: نام خلیج فارس اختلا‌ف‌انگیز نیست

وزیرخارجه‌ قطر: نام خلیج فارس اختلا‌ف‌انگیز نیست  شیخ حمد بن جاسم آل ثانی، وزیر امور خارجه‌ی قطر در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون قطر مبنی بر این که ارزیابی کشورهای عضو شورا از تکرار نام «خلیج فارس» در سخنرانی محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهور

وزيرخارجه‌ قطر: نام خليج فارس اختلا‌ف‌انگيز نيست 

شيخ حمد بن جاسم آل ثاني، وزير امور خارجه‌ي قطر در پاسخ به سوال خبرنگار تلويزيون قطر مبني بر اين كه ارزيابي كشورهاي عضو شورا از تكرار نام «خليج فارس» در سخنراني محمود احمدي‌نژاد، رييس جمهور ايران چيست، گفت: استفاده از لفظ خليج فارس يك نوع اصطلاح تاريخي است و اختلاف مهمي محسوب نمي‌شود كه بخواهيم آن را بزرگ كنيم.

وزير امور خارجه‌ي قطر درباره‌ي احتمال ميانجي‌گري برخي از كشورهاي عربي درباره‌ي جزاير سه گانه‌ي ايران گفت: همان طور كه مي‌دانيد شيخ زايد، امير امارات ديدار مشتركي را با احمدي‌نژاد در حاشيه‌ي نشست خليج‌ داشته‌اند و هم‌چنين آقاي احمدي‌نژاد پيش از اين از امارات ديدار كرده است و ارتباطات ميان ايران و امارات در بالاترين سطح خود مستمر است، بنابراين با توجه به اين موضوع فكر نمي‌كنم كه نيازي به وساطت هيچ كشور ديگري براي حل اين قضيه وجود داشته باشد.

شيخ حمد بن جاسم آل ثاني هم‌چنين درباره‌ي برخي از اعمال فشارهاي آمريكا مبني بر سنگ‌اندازي بر سر راه روابط دوستانه‌ي ايران با كشورهاي حوزه‌ي خليج فارس گفت: همان‌طوري كه همه مي‌دانيد كشورهاي خليج  روابط دوستانه و عميقي با آمريكا دارند و صريحا اين را بارها اعلام كرده‌اند اما اين موضوع بدان معنا نيست كه كشورهاي خليج دست دوستي به دولت ايران و همسايه‌ي خود را رد كنند.

بنابراين به وضوح اعلام مي‌كنم ما دوستي و همكاري و ارتباط با ايران را به موضوع ارتباط و دوستي‌مان با آمريكا ربط نمي‌دهيم و اين دو موضوع جدا از يكديگر است.


| شناسه مطلب: 81149