اطلاعیه 2: دستورالعمل طبخ مرغ آب‌پز برای کاروان‌هایی که آشپزخانه مستقل دارند

اطلاعیه 2دستورالعمل طبخ مرغ آب‌پز برای کاروان‌هایی که آشپزخانه مستقل دارند  1- عملیات آماده سازی مرغ در کلیه مراحل شامل رفع انجماد، قطعه‌بندی، نگهداری و پخت با حفظ زنجیره سرد در درجه حرارت حداکثر 12-10 درجه سانتیگراد انجام گردد. 2- عملیات پخت

اطلاعيه 2
دستورالعمل طبخ مرغ آب‌پز براي كاروان‌هايي كه آشپزخانه مستقل دارند

 1- عمليات آماده سازي مرغ در كليه مراحل شامل رفع انجماد، قطعه‌بندي، نگهداري و پخت با حفظ زنجيره سرد در درجه حرارت حداكثر 12-10 درجه سانتيگراد انجام گردد.

2- عمليات پخت شامل شستشوي اوليه، آب كشي مرغ، چيدن قطعات مرغ و افزودن آب،‌ ادويه، سير، پياز و سس گوجه فرهنگي تحت نظارت پزشك كاروان انجام گردد.

3- به منظور سلامت حجاج و اطمينان كامل از تخريب عوامل باكتري و ويروسي توصيه مي‌شود ميزان آب در ديگ پخت در حدي باشد كه در زمان جوشيدن، سطح مايع تا بالاي قطعات مرغ چيده شده را بپوشاند و در حين پخت، درب ديگر به منظور افزايش حرارت و تجمع بخار بسته نگهداشته شود، تا تضمين كننده تأمين حرارت دروني قسمت‌هاي مرغ به حرارت بالاي 80 درجه باشد و تا پايان پخت شعله اجاق روشن نگهداشته شود.

تذكر:

1- خريد مرغ خارج از سهميه ستاد حج و زيارت ممنوع مي‌باشد.

2- استفاده از دستكش، ماسك و روپوش در هنگام پستايي مرغ الزامي مي‌باشد.

حدود 57 درصد زائران ايراني از آشپزخانه‌هاي متمركز استفاده مي‌كنند.

مديريت پزشك كاروان


| شناسه مطلب: 81267