آیت‌الله محمدی ری شهری در اولین روز حضور در مدینه منوره: بعثه مقام معظم رهبری ملجا و پناه زائران ایرانی

آیت‌الله محمدی ری شهری در اولین روز حضور در مدینه منوره: بعثه مقام معظم رهبری ملجا و پناه زائران ایرانیدر عربستان استامیرالحاج جمهوری اسلامی ایران گفت: بعثه مقام معظم رهبری ملجا و پناه زائران ایرانی به عنوان مجموعه زیر نظر رهبر معظم انقلاب در کشور عربستان


آيت‌الله محمدي ري شهري در اولين روز حضور در مدينه منوره: بعثه مقام معظم رهبري ملجا و پناه زائران ايراني
در عربستان است
اميرالحاج جمهوري اسلامي ايران گفت: بعثه مقام معظم رهبري ملجا و پناه زائران ايراني به عنوان مجموعه زير نظر رهبر معظم انقلاب در كشور عربستان است و اين مسأله مسؤوليت همه ما را در كارهاي خود سنگين‌تر مي‌كند.
آيت‌الله محمدي ري شهري در نخستين سخنراني خود در مدينه منوره، در جمع علما، روحانيون، مديران و كاركنان بعثه مقام معظم رهبري و سازمان حج افزود: بايد به اين مسأله معتقد باشيم كه بعثه مقام معظم رهبري، بعثه حضرت ولي‌عصر(عج) است، پس مي‌بايست به نحوي رفتار كنيم كه براي ايشان موجب آبرومندي باشيم.
وي افزود: همه دستگاه‌ها و خصوصاً مجموعه‌هايي كه زير نظر مستقيم رهبر معظم انقلاب فعاليت مي‌كنند، در اين حوزه از مسؤوليت سنگيني برخوردارند.
آيت‌الله محمدي ري‌شهري، نوآوري در زندگي فردي را مقدمه تحقق نوآوري در جامعه دانست و بيان كرد: اگر انسان به اصلاح خود نپردازد، نمي‌تواند در مورد سايرين هم مؤثر باشد.
وي گفت: انسان هميشه بر سر دو راهي پيشرفت يا عقب‌گرد است، يعني اگر دو روز يك انسان مثل هم باشد، به تعبير روايات، متضرر شده است.
سرپرست حجاج جمهوري اسلامي ايران تأكيد كرد: بايد مراقب بود تا تشرف‌هاي مكرر، اين جريان عظيم معنوي را براي خدمتگزاران حج، عادي جلوه ندهد و در زندگي فردي و كاري، در هر روز جلوتر از روز گذشته باشيم.
وي گفت: بايد جهت‌گيري تلاش‌ها به نحوي باشد كه عمليات حج سال جاري در اجرا و برنامه‌ريزي‌ها از سال‌هاي قبل جلوتر و بهتر باشد.
وي گفت: بايد در كنار برنامه‌ريزي و اهتمامي كه وجود دارد از خداي متعال استمداد بجوييم تا با عنايت‌هاي او بتوانيم به مسؤوليت‌هاي خودمان به بهترين نحو عمل كنيم.نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني همچنين در نخستين نشست شوراي هماهنگي حج سال جاري از كليه كارگزاران حج خواست براي تحصيل رضايت زائران از يكديگر سبقت بگيرند.
وي افزود: همة دست‌اندركاران امور فرهنگي و اجرايي حج بايد نهايت تلاش خود را براي عملي‌سازي شعار سال جاري مبني بر نوآوري و شكوفايي در حوزه مسؤوليت خود به كار گيرند.
نماينده ولي فقيه با استناد به روايتي از اميرمؤمنان علي(ع)، ياد خدا را جلادهنده دلها دانست و گفت: كساني كه در خدمت زايران خانه خدا هستند و تلاش دارند ديگران را به ياد خدا بياورند و به وظايف فردي، اجتماعي و سياسي آشنا كنند بايد خود اهل ذكر باشند به اين معنا كه اعمال ظاهري همراه با اعمال باطني شود


| شناسه مطلب: 81948