هیچ زائر ایرانی بر اثر ابتلا به آنفلوآنزای نوع A فوت نکرده است

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت: هیچ زائر ایرانی بر اثر ابتلا به آنفلوآنزای نوع A فوت نکرده است دکتر محمد تقی حلی ساز، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت شب گذشته خبر نقل شده مبنی بر فوت یک زائر ایرانی در عربستان بر اثر آنفولانزای نوع A را شدیدا تکذیب کرد. به گزارش

رئيس مركز پزشكي حج و زيارت:

هيچ زائر ايراني بر اثر ابتلا به آنفلوآنزاي نوع A فوت نكرده است

دكتر محمد تقي حلي ساز، رئيس مركز پزشكي حج و زيارت شب گذشته خبر نقل شده مبني بر فوت يك زائر ايراني در عربستان بر اثر آنفولانزاي نوع A را شديدا تكذيب كرد. به گزارش زائر در خبر مذكور، خبرگزاري فرانسه از قول سخنگوي وزارت بهداشت عربستان سعودي اعلام كرده بود كه تا كنون 4 نفر بر اثر ابتلا به آنفلونزاي نوع A فوت كرده اند كه يكي از اين افراد ايراني بوده است و سه نفر ديگر از كشورهاي سودان، نيجريه و مراكش بوده اند.

دكتر حلي ساز با نادرست خواندن اين خبر افزود: تا كنون هيچ مورد به اثبات رسيده اي در رابطه با ابتلا به بيماري آنفلوانزاي نوع A در بين زائران ايراني نرسيده است و مواردي هم كه مشكوك بوده اند كاملا تحت درمان قرار گرفتند و اكنون در سلامت كامل به سر مي برند. وي ادامه داد: تيم پزشكي مركز هلال احمر ايران با تجهيزات كامل آماده رسيدگي به هرگونه مراجعه زائران ايراني است. حلي ساز با اشاره به اين كه تعداد زائران فوت شده ايراني تا كنون فقط سه نفر بوده است گفت: يك خانم بر اثر تصادف و دو نفر به علت سكته قلبي فوت كرده اند. وي از زائران خواست با رعايت نكات بهداشتي به خصوص در ايام تشريق به حفظ سلامتي خود و هموطنان كمك كنند.

گفتني است نيجريه نيز روز گذشته خبر درگذشت زائر متبوع خود را بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا تكذيب كرده بود.


| شناسه مطلب: 82427