بازدید آیت الله محمدی ری شهری از محل پخت غذای زائران

بازدید آیت الله محمدی ری شهری از محل پخت غذای زائران آیت الله ری شهری نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران ایرانی خانه خدا دیروز جمعه سیزدهم آذر ماه از دو آشپزخانه در مکه مکرمه که مسئولیت پخت غذا برای زائران ایرانی خانه خدا را به عهده دارد، بازدید کرد. نما

بازديد آيت الله محمدي ري شهري از محل پخت غذاي زائران

آيت الله ري شهري نماينده ولي فقيه و سرپرست زائران ايراني خانه خدا ديروز جمعه سيزدهم آذر ماه از دو آشپزخانه در مكه مكرمه كه مسئوليت پخت غذا براي زائران ايراني خانه خدا را به عهده دارد، بازديد كرد.

نماينده ولي فقيه در امورحج و زيارت كه به سلامت زائران ايراني در حج امسال نسبت به سالهاي قبل حساسيت ويژه اي دارد، در بازديد امروز از بخش هاي مختلف دو آشپزخانه از جمله انبارها و سالنهاي پخت ديدن كرد.در اين بازديد كه مسئول ستاد مكه و نيزمعاون بعثه در امور روحانيون حضور داشتند، مسئولان مربوطه توضيحات لازم را در مورد روند تهيه و آماده سازي مواد غذايي و نيز پخت غذا ارائه كردند.

دو اشپزخانه قحطاني و ابوجدايل مسئوليت پخت غذا براي 65 هزار زائر ايراني خانه خدا را در دو وعده بويژه در ايام تشريق( در مناطق عرفات،مشعر و منا) به عهده دارند كه به گفته مسئولان، اين دو آشپزخانه در مدت حضور زائران ايراني خانه خدا در مكه بالغ بر3 ميليون و يكصد هزار پرس غذا پخته مي شود

نزديك به 250 نفر در بخش هاي مختلف اين دو آشپزخانه فعاليت دارند و متخصصان پزشكي و بهداشتي و همچنين يك روحاني بر روند فعاليت هاي آنان نظارت دارند.

خورش قيمه و قورمه سبزي،جوجه كباب،ماهي، كباب ،سوپ و غذا هاي رژيمي در اين دو آشپزخانه براي زائران طبخ و با دستگاه هاي گرم نگهدارنده به محل اقامت زائران انتقال مي يابد.اين وسايل درهر وعده غذايي دوبار با آب گرم و بخار شستشو مي شوند.

همچنين در كاروانها براي توزيع غذا از ظروف يك بار مصرف استفاده مي شود و آنها موظفند باقيمانده غذايي را به آشپزخانه عودت ندهند.

گفتني است شيوه پخت مركزي غذا براي زائران كه در مدينه نيز اجرا مي شود علاوه بر كاهش خطرات احتمالي نظير آتش سوزي،بر كيفيت و نظارت هاي بهداشتي و پزشكي مي افزايد.


| شناسه مطلب: 82595